Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4/6 bin tl max 7bin tl
O zaaman 3080 Ti iyi olur 12 GB VRAM ve kas gücü yüksek bir kart handikapı fg olmaması ama yine de değer. AMD tarafıında 6900 XT'de seçenekler arasında.
Anladım teşekkür ederim.
Geraltın kılıcı
Üstün
Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? Bu arada PSU'yu net değiştirin.Arkadaşlar iyi günler. Elimde bulunan INNO3D RTX 3060 Ti GDDR6X 8 GB ekran kartımı 2.el/sıfır RTX 3080/Tİ ile upgrade erme düşüncem var. Sizce günümüzde doğru bir karar mı olur yoksa 4060 Ti upgrade mi yapmalıyım?
CPU: 12400F
Cooler: DeepCool AG400
Mobo: ASUS Prime B660M-K DDR4
RAM: 2x8 16 GB
PSU: GameGaraj 650W
CPU upgrade etme planım var ama Intel tarafında değil daha çok AM5 platformuna yönelik bir değişim yapmayı planlıyorum X3D işlemcileri bekliyorum ekran kartı fiyatları artmadan aceleye getirmeden ana bileşenlerden birini halletmek istiyorum.
DeepCool PQ850M 850 W sonrasında işlemci ile birlikte bu PSU'yu almayı düşünüyorum
PQ850M alma fiyatı pahalı. Ben geçen sene kasım ayında 3.500 TL'ye almıştım.
Onun yerine attığım güç kaynağını al.
Ekran kartı olarak 3080 Ti alırsan DLSS + FSR frame gen açabiliyorsun. FSR 3.1 ile upscale teknolojilerinden ayrı olarak çalışıyor.
hikayeli ve fps oyunları oynuyorum rdr2 gow cyberpunk forza 5 .Sıklıkla cs2(malesef bağımlıyım )Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? Bu arada PSU'yu net değiştirin.
teşekkürler hocam değerlendiricemPQ850M alma fiyatı pahalı. Ben geçen sene kasım ayında 3.500 TL'ye almıştım.
Onun yerine attığım güç kaynağını al.
Ekran kartı olarak 3080 Ti alırsan DLSS + FSR frame gen açabiliyorsun. FSR 3.1 ile upscale teknolojilerinden ayrı olarak çalışıyor.