22247

Çalışkan
Arkadaşlar selam, elimde XFX Speedster SWFT 210 6600 XT ekran kartı var. Bir süre PC'de kullandıktan sonra 3060 Ti almıştım, bununla da mining yapmaya çalışmıştım ama kısa bir süre sonra mining olayları bitmişti zaten, bayağı uzun zamandır boşta duruyordu.

Bugün sarı siteye koymak için FurMark testi yaptım, Full HD'de 150 FPS civarı değerle 1 dakikalık testte 9K'ya yakın skor aldım. Daha sonra şu anda gündelik kullandığım Gainward Ghost 3060 Ti'ı test etmek istedim. 125 FPS civarı alıyorum, 1 dakikalık test sonucu 7K civarı çıkıyor.

3060 Ti'ın daha düşük almasının sebebi ne olabilir? İki model de iki fanlı ve ikisinde de sıcaklık değerleri test sonuçlarında 70 derece civarı oluyor. İki testi de DDU ile sürücüleri temizledikten sonra en güncel sürücüleri kurarak yaptım.

Arkadaşlar selam, elimde XFX Speedster SWFT 210 6600 XT ekran kartı var. Bir süre PC'de kullandıktan sonra 3060 Ti almıştım, bununla da mining yapmaya çalışmıştım ama kısa bir süre sonra mining olayları bitmişti zaten, bayağı uzun zamandır boşta duruyordu.

Bugün sarı siteye koymak için FurMark testi yaptım, Full HD'de 150 FPS civarı değerle 1 dakikalık testte 9K'ya yakın skor aldım. Daha sonra şu anda gündelik kullandığım Gainward ghost 3060 Ti'ı test etmek istedim. 125 FPS civarı alıyorum, 1 dakikalık test sonucu 7K civarı çıkıyor.

3060 Ti'ın daha düşük almasının sebebi ne olabilir? İki model de iki fanlı ve ikisinde de sıcaklık değerleri test sonuçlarında 70 derece civarı oluyor. İki testi de DDU ile sürücüleri temizledikten sonra en güncel sürücüleri kurarak yaptım.

Yanlış hocam. 3060 Ti, 6650 XT'den bile biraz daha güçlü bir kart. 3060 Ti≈6700 ile denk hemen hemen.

Son düzenleyen: Moderatör: