Argo

Uzman
Satıcı bakımlarını kendisi yaptığını ve kartın düzgün çalıştığını söylüyor. Elimde bulunan Arc A750'yi ve üstüne 3000 TL teklif ettim, satıcı 1000 TL daha olursa anlaşabiliriz dedi, ben ise 3500TL vermeyi teklif ettim ve şu an cevap bekliyorum. NVIDIA'ya yönelmek istiyorum çünkü hem bir sürü açık kaynak kodlu programları (NVIDIA Profile Inspector, NVIDIA inspector ve bir sürü programda desteği her zaman var ama Intel'in yok.) Ve reflex DLSS gibi teknolojileri var hem de bu yükseltmeye değer gibi diye düşünüyorum. Kart Gigabyte Eagle'ın 3 fanlı modeli. Lokasyonlarımız yakın. Oraya gittiğimde test yaptıracağım. Herhangi bir düşünce veya yoruma açığım teşekkür ediyorum şimdiden.

Hocam kartın içini açmasa değeceğini düşünüyordum. Ancak şu an bana pek mantıklı gelmedi. Hele 4K fark hiç verilmez bence. Yine de size kalmış.

9000 TL civarı bir para ödemiş olacaksın 2.el RTX 3070 için. Değer mi değmez mi sen karar ver.
O da doğru ama sarı sitede en ucuz düzgün çalıştığı iddia edilen 3070 8.500 TL o da yaşadığım şehirde değil. Aradaki performans farkı da fazla üstelik Intel'in Insiders discord sunucusunda da forum var oraya da sordum değer dediler içi açılmış olsa bile eğer bakımı düzgünce yapıldıysa falan alınır dediler.
Hocam kartın içini açmasa değeceğini düşünüyordum. Ancak şu an bana pek mantıklı gelmedi. Hele 4K fark hiç verilmez bence. Yine de size kalmış.
Garanti fatura vesayri de yokmuş. Kutusu var. İçi açılmış olması kusursuz şekilde bakım yapıldıysa bana bir sorun teşkil etmiyor. Ama değer mi değmez mi muhabbeti kafamı karıştırıyor. Biliyorsun zaten 3070 ve 750 arasında büyük bir fark var. 4k fark da bana pek cazip gelmedi üstüne 1K daha koysam zaten 1 tane daha Arc a750 alırım.

Aslında A750'yi takas etme isteğimin sebebi aslında yetmemesi falan değil zamanı geldiğinde elimden nasıl çıkaracağım aklımı biraz hatta çok çeldi, normalde oynadığım oyunlar çok az ve düşük gereksinimli oyunlar.

A750'de kalmayı düşünüyorum, elimdeki açılmamış, garantili ve faturalı kartı risk alarak bir üst modele değişmek sonradan düşündüm de pek cazip gelmedi.

A750 gibi bir kartı elden çıkartmak zor 2. elde talebi az, o yüzden baska bir karta gecmek mantıklı. Bana 4K pahalı geldi. Takas fiyatını kartın kutu, fatura, garanti, güvenlik etiketi ve kaç yıl kullanıldığına göre fiyatı indirmeye çalışın.