Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere anında yeniden oynatmayı açtığımda bilgisayar deliriyor. Eskiden böyle bir şey yoktu, iki gün önce WT oynarken sağ altta anında yeniden oynatma logosunun sürekli yanıp söndüğünü gördüm ve o yanıp söndükçe oyun donuyordu. Şu an da öyle hatta masaüstüne gelip baktığımda logo gidip geldikçe sağ alttaki Windows simgeleri de gidip geliyor. Sürücüleri güncelledim yine aynı sorun devam ediyor.

WT'de maçları kaydetmek için kullanayım dedim ama başıma böyle bir sorun geldi. Monitörü HDR olarak kullanıyorum, kayıt formatında da HDR'a uygun bir format kullanıyor ondan olacağını düşünmüyorum ama bir türlü de çözemedim.

Çözüm
Uygulamayı silip yüklemeyi denediniz mi? Zaten betada olduğu için sorunları var, normal olabilir yani. HDR formatını kapatıp dener misin bir de?
Uygulamayı silip yüklemeyi denediniz mi? Zaten betada olduğu için sorunları var, normal olabilir yani. HDR formatını kapatıp dener misin bir de?
Silip yükleyeceğim ama HDR kapatma diye bir ayar bulamadım, direkt Windows üzerinden ya da monitör üzerinden HDR'ı kapatmam gerekiyor lakin WT oynarken HDR açık olması çok fark ettiği için öyle bir şey yapmadım. Silip yükleyeceğim, geri dönüş yaparım teşekkürler.

Şu an iyi gibi.

Son düzenleme: