ALLONY

Başarılı
RTX 3070 ekran kartına sahibim, TLOU ve Cities skylies gibi oyunlarda VRAM yetersizliğinden tam performansını alamadığımı düşünüyorum. hele ki bilen bilir Cities'de şehir biraz büyüdüğünde FPS'nin 3 kat düştüğünü gördüm. Neyse kısa keseyim kafamda kartı satıp sıfır 5060 Ti 16 GB ya da bütçeyi biraz zorlayıp 4070 Ti almak var.
AMD'de 9070 harici RTX performans düşüklüğü nedeni ile almayı pek düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 3070 ekran kartına sahibim, TLOU ve Cities skylies gibi oyunlarda VRAM yetersizliğinden tam performansını alamadığımı düşünüyorum. Hele ki bilen bilir Cities'de şehir biraz büyüdüğünde FPS'nin 3 kat düştüğünü gördüm. Neyse kısa keseyim kafamda kartı satıp sıfır 5060 Ti 16 GB ya da bütçeyi biraz zorlayıp 4070 Ti almak var.
AMD'de 9070 harici RTX performans düşüklüğü nedeni ile almayı pek düşünmüyorum.

9070XT gayet yeterli. Bende 3070 kullanıyorum bütçe olmadığı için 6800XT veya 3080e geçeceğim ikinci elden.

"AMD'de 9070 harici RTX performans düşüklüğü nedeni ile almayı pek düşünmüyorum." demişsiniz de yine de RX 7900XT yi bir kez daha incelemenizi tavsiye edeceğim. Bu aralar gerçekten F/P kart. Az para çok iş, bol VRAM. Yine düşünmeyin ama inceleyiniz.

"AMD'de 9070 harici RTX performans düşüklüğü nedeni ile almayı pek düşünmüyorum." demişsiniz de yine de RX 7900XT'yi bir kez daha incelemenizi tavsiye edeceğim. Bu aralar gerçekten F/P kart. Az para çok iş, bol VRAM. Yine düşünmeyin ama inceleyiniz.

RT performansı tamamen çöp FSR3 leş almamak için bir sürü sebep var. Twitch için yayın kalitesi avc kodekleri performansı berbat ötesi.