İyi sosyaller. Daha bakımını yapalı 4 ya da 5 ay olmamıştır. Bakımdan sonra çok serin çalışıyordu, fan hızları 1500 RPM'i geçmiyordu. Uzun aradan sonra yine bir teste sokayım dedim, bu sefer yine eskisi gibi ısınmaya başladı.
Bakımda termal ped ve termal macunlar değiştirildi. Neyi yanlış yapıyorum anlayamadım. Bakımları ben yapmıyorum, bilgisayarcıma yaptırıyorum (kartı aldığım kişiler).
4 kere falan bakıma götürdüm, sonuç buna benzer oluyor. (UV yaparak da denedim, çok bir şey değişmiyor.)
Viskozitesi düşük macun kullanmak gerekiyor, MX4 veya MX6 gibi macunları çıplak GPU veya laptop CPU'su gibi yüzeylere sürünce macun kısa sürede pıump out yapıyor, yani taşıyor.
Viskozitesi düşük macun kullanmak gerekiyor, MX4 veya MX6 gibi macunları çıplak GPU veya laptop CPU'su gibi yüzeylere sürünce macun kısa sürede pıump out yapıyor, yani taşıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam MX4 sürmüşlerdi. Macun yüzünden midir hocam yani? Komple bilgisayarı satmayı düşünüyorum alacak olan kişiye de böyle vermek istemiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam MX4 sürmüşlerdi. Macun yüzünden midir hocam yani? Komple bilgisayarı satmayı düşünüyorum alacak olan kişiye de böyle vermek istemiyorum.
Kullanılan macundan, kullanım şekline, bulunduğu şehirden, bulunduğu kasaya ve hatta kasanın odada bulunduğu konuma kadar çok değişken var hocam.
Termal macun etkisi olarak ise söylendiği gibi klasik termal macunlar bir süre sonra taşıp etkisiz kalıyor.
Alternatif macunları Utku önermiş zaten, tercih edilebilirler veya daha başka bir alternatif olarak kaliteli bir thermal pad kullanabilirsin mesela. PTM7950, o bulunamazsa TG Phasesheet olabilir.