KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 23 Ekim 2025 #21 Xbox 360E dedi: PTM çakması dolaşıyor piyasa da, Heilos aylardır stok gelmiyor. 'Pullsar Ice Dragon Carbon Fiber' alın derim. Genişletmek için tıkla... Heh bende bunu diyecektim PTM türkiye marketlerin de satılmıyor sanırım pullsar alabilirim hepsiburada da var mış 650 TL gibi bir ücreti var mış. Tek bakım bumu ? Bir bilgisayarcıya götürüp taktırabilirim bunu aldıktan sonra herhalde.
Xbox 360E dedi: PTM çakması dolaşıyor piyasa da, Heilos aylardır stok gelmiyor. 'Pullsar Ice Dragon Carbon Fiber' alın derim. Genişletmek için tıkla... Heh bende bunu diyecektim PTM türkiye marketlerin de satılmıyor sanırım pullsar alabilirim hepsiburada da var mış 650 TL gibi bir ücreti var mış. Tek bakım bumu ? Bir bilgisayarcıya götürüp taktırabilirim bunu aldıktan sonra herhalde.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 23 Ekim 2025 #22 Kendiniz de yapabilirsiniz zor değil. Evet, tek bakım bu.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 23 Ekim 2025 #23 Xbox 360E dedi: Kendiniz de yapabilirsiniz zor değil. Evet, tek bakım bu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben de o kadar cesaret yok anlamam bu ekran kartları işlerinden riske de atmam açıkçası . Ama teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlar için.
Xbox 360E dedi: Kendiniz de yapabilirsiniz zor değil. Evet, tek bakım bu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben de o kadar cesaret yok anlamam bu ekran kartları işlerinden riske de atmam açıkçası . Ama teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlar için.
Motionless lN White Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 Beğeniler 379 23 Ekim 2025 #24 O sıcaklıklar ve 3100 RPM direkt kart termal olarak çöp durumda. PTM 7950 ile bakım yapılması lazım net şekilde. Aliexpress üzerinden vergi dahil 400-500 TL civarına getirtilebilir veya güvenemem derseniz: https://www.amazon.com.tr/Thermal-Grizzly-PhaseSheet-performansl%C4%B1-elektriksel/dp/B0DB84CQW6 Bu da olabilir. Uygulama metodu biraz farklı ve düzgün yapmak gerekiyor videoları var izlenerek yapılabilir.
O sıcaklıklar ve 3100 RPM direkt kart termal olarak çöp durumda. PTM 7950 ile bakım yapılması lazım net şekilde. Aliexpress üzerinden vergi dahil 400-500 TL civarına getirtilebilir veya güvenemem derseniz: https://www.amazon.com.tr/Thermal-Grizzly-PhaseSheet-performansl%C4%B1-elektriksel/dp/B0DB84CQW6 Bu da olabilir. Uygulama metodu biraz farklı ve düzgün yapmak gerekiyor videoları var izlenerek yapılabilir.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 24 Ekim 2025 #25 Motionless lN White dedi: O sıcaklıklar ve 3100 RPM direkt kart termal olarak çöp durumda. PTM 7950 ile bakım yapılması lazım net şekilde. Aliexpress üzerinden vergi dahil 400-500 TL civarına getirtilebilir veya güvenemem derseniz: https://www.amazon.com.tr/Thermal-Grizzly-PhaseSheet-performansl%C4%B1-elektriksel/dp/B0DB84CQW6 Bu da olabilir. Uygulama metodu biraz farklı ve düzgün yapmak gerekiyor videoları var izlenerek yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Pullsar alsam olmaz mı hocam? Amazon uzun süre de geliyor biraz fazla beklemek istemiyorum o açıdan söyledim.
Motionless lN White dedi: O sıcaklıklar ve 3100 RPM direkt kart termal olarak çöp durumda. PTM 7950 ile bakım yapılması lazım net şekilde. Aliexpress üzerinden vergi dahil 400-500 TL civarına getirtilebilir veya güvenemem derseniz: https://www.amazon.com.tr/Thermal-Grizzly-PhaseSheet-performansl%C4%B1-elektriksel/dp/B0DB84CQW6 Bu da olabilir. Uygulama metodu biraz farklı ve düzgün yapmak gerekiyor videoları var izlenerek yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Pullsar alsam olmaz mı hocam? Amazon uzun süre de geliyor biraz fazla beklemek istemiyorum o açıdan söyledim.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.798 Çözümler 12 Beğeniler 7.754 Yer Aydın 24 Ekim 2025 #26 theodore bagwell dedi: Pullsar alsam olmaz mı hocam? Amazon uzun süre de geliyor biraz fazla beklemek istemiyorum o açıdan söyledim. Genişletmek için tıkla... Olur. Pullsar alabilirsiniz.
theodore bagwell dedi: Pullsar alsam olmaz mı hocam? Amazon uzun süre de geliyor biraz fazla beklemek istemiyorum o açıdan söyledim. Genişletmek için tıkla... Olur. Pullsar alabilirsiniz.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 24 Ekim 2025 #27 LH44 dedi: Olur. Pullsar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak karta Undervoltaj uyguladım şu an değerler şu şekilde: Macun alana kadar idare eder mi bu şekilde?
LH44 dedi: Olur. Pullsar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak karta Undervoltaj uyguladım şu an değerler şu şekilde: Macun alana kadar idare eder mi bu şekilde?
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.811 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.638 24 Ekim 2025 #28 theodore bagwell dedi: Hocam ek olarak karta undervoltaj uyguladım şu an değerler şu şekilde: Eki Görüntüle 195297 Macun alana kadar idare eder mi bu şekilde? Genişletmek için tıkla... İdare eder ama bakım zamanı gelmiş mutlaka yapmanız lazım.
theodore bagwell dedi: Hocam ek olarak karta undervoltaj uyguladım şu an değerler şu şekilde: Eki Görüntüle 195297 Macun alana kadar idare eder mi bu şekilde? Genişletmek için tıkla... İdare eder ama bakım zamanı gelmiş mutlaka yapmanız lazım.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 24 Ekim 2025 #29 Utku92 dedi: İdare eder ama bakım zamanı gelmiş mutlaka yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam aklımda o onun için çok yük bindirmemeye çalışacağım
Utku92 dedi: İdare eder ama bakım zamanı gelmiş mutlaka yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam aklımda o onun için çok yük bindirmemeye çalışacağım
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.798 Çözümler 12 Beğeniler 7.754 Yer Aydın 24 Ekim 2025 #30 theodore bagwell dedi: Hocam ek olarak karta Undervoltaj uyguladım şu an değerler şu şekilde: Eki Görüntüle 195297 Macun alana kadar idare eder mi bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Düşündüğüm gibi, çok bir düşüş olmasını beklemiyordum zaten. Şimdilik idare eder. En kısa zamanda halledin bakımı.
theodore bagwell dedi: Hocam ek olarak karta Undervoltaj uyguladım şu an değerler şu şekilde: Eki Görüntüle 195297 Macun alana kadar idare eder mi bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Düşündüğüm gibi, çok bir düşüş olmasını beklemiyordum zaten. Şimdilik idare eder. En kısa zamanda halledin bakımı.