theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller. Zotac AMP Holo RTX 3080 kartıma sıcaklık ve tüketim değerlerini düşürmek için undervolt yapmıştım. Yük altındaki verimlilikten memnunum ancak kartın boşta 120-130W arası sabit güç çektiğini fark ettim. Stok ayarlarda bu değer 20-30W civarındaydı.

Kart boşta olmasına rağmen frekans ve voltaj düşürmüyor; anladığım kadarıyla bu yüzden yüksek güç durumunda takılı kalıyor. Hem oyunlarda stabil çalışacak hem de boştayken stok ayarlardaki gibi 20-30 Wattlarda güç çekmesi için curve ayarında ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller. Zotac AMP Holo RTX 3080 kartıma sıcaklık ve tüketim değerlerini düşürmek için undervolt yapmıştım. Yük altındaki verimlilikten memnunum ancak kartın boşta 120-130W arası sabit güç çektiğini fark ettim. Stok ayarlarda bu değer 20-30W civarındaydı.

Kart boşta olmasına rağmen frekans ve voltaj düşürmüyor; anladığım kadarıyla bu yüzden yüksek güç durumunda takılı kalıyor. Hem oyunlarda stabil çalışacak hem de boştayken stok ayarlardaki gibi 20-30 Wattlarda güç çekmesi için curve ayarında ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

Curve başlangıç değerleri ne durumda, ekran görüntüsü sağlayabilir misiniz?

Curve başlangıç değerleri ne durumda, ekran görüntüsü sağlayabilir misiniz?
Silmiştim hocam şu an ayarsız stok şekilde kullanıyorum.

Önereceğiniz bir rehber var mı ayar konusunda?
1769527531410.webp