İyi sosyaller. Fan hızının tam olarak neye göre yükselip alçaldığını bilmiyorum anladığım kadarıyla sadece ısıya göre haraket etmiyor. Satisfactory gibi bir oyunda fanlar 2500 RPM'e kadar çıkıyor bazen. Bazen de 1500 Civarlarında geziyor. Bunun önüne geçmenin bir yolu vb var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Değerler normal değil mi?İyi sosyaller. Fan hızının tam olarak neye göre yükselip alçaldığını bilmiyorum anladığım kadarıyla sadece ısıya göre haraket etmiyor. Satisfactory gibi bir oyunda fanlar 2500 RPM'e kadar çıkıyor bazen. Bazen de 1500 Civarlarında geziyor. Bunun önüne geçmenin bir yolu vb var mı?
Eki Görüntüle 237690
oğuz sasi 52
Yetkin
Bilmiyorum hocam bende o yüzden konuyu açtım ya işte. Fan hızının bu kadar fazla olması normal mi? Üstelik ısı derecesi de 60 iken.
Bilmiyorum hocam bende o yüzden konuyu açtım ya işte. Fan hızının bu kadar fazla olması normal mi? Üstelik ısı derecesi de 60 iken.
Hocam bana kalırsa çok normal gibi. 240Wat güç çekiyor bu kart. Tabii ki de kendini soğutacak.
peaceswitz
Uzman
Isı değeri iyi. MSI Afterburner üzerinden fan eğrisi ayarlayın.
oğuz sasi 52
Yetkin
Isı değeri iyi. MSI Afterburner üzerinden fan eğrisi ayarlayın.
Nasıl ayarlamalıyım hocam?
Hiç kurcalamayın.
peaceswitz
Uzman
Sol taraf fan hızı, alt taraf sıcaklık. Kendi isteğinize göre ayarlamız gerekiyor. 60 derece ve üstü olan kısmı biraz daha aşağı eğri olacak şekilde yapın.
Yeni konular
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet
-
-