RTX 3080 vs RTX 5060 Ti

GameGaraj'ın sitesinde 11k fark oluyor 5070 için. Bana önerebileceğiniz bu fiyat bandında sistem var mı? 5070'li.

50ms üstünde oynuyorsan kötüleşmeye başlıyor. 60ms üstünde lag Simulator'e dönüyor oyun. 5070 alırsan çok fazla fark eder.

İnternetten birkaç test baktım fakat mfgde o kadar ms değerlerinin üstüne çıktığını görmedim.

Son düzenleme:

Görsellerdeki değerlere göre 4090 hariç diğerlerinde FPS dlss ile 30 civarlarında bu durumda zaten MFG açılacak bir şey değil. MFG'nin sorunsuz çalışabilmesi için gecikmenin 40ms civarında olması gerekli bunun içinde FPS'nin ortalama 55 olması yeterli. 55FPS'ye ister native ister DLSS ile ulaşılsın fark etmez iki durumda da 40ms ile gayet keyifli ve akıcı bir deneyim sunar. 55FPS'ye DLSS ile ulaşmak için genelde baz FPS'nin 30-40 arasında olması yeterli.

Attığınız görseller bilmeyenler için çok yanıltıcı olmuş.

Son düzenleme:
5060 Ti 16GB alın ilerde MFG iyice yaygınlaştığı zaman 2K oyunları rahatça oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…