Detaylar
Kim cevapladı?https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...bSchir0qNpYR9pD7UUC_lpS0PFp2WwG4aAuPMEALw_wcB
2 TB SSD’li model bulman zor, Casper excalibur modellerinde var ve çok daha ucuz fakat 2tb için onu alacağına hiç alma daha iyi. Kendin ayrı olarak alıp monte edebilirsin. 2. SSD slotu mevcut, 1 TB + 1 TB şeklinde yapabilirsin.
@efebatiin hocam daha iyi anlar, müsait olunca yardım ederse sevinirim.
2 TB SSD’li model bulman zor, Casper excalibur modellerinde var ve çok daha ucuz fakat 2tb için onu alacağına hiç alma daha iyi. Kendin ayrı olarak alıp monte edebilirsin. 2. SSD slotu mevcut, 1 TB + 1 TB şeklinde yapabilirsin.
efebatiin
Yetkin
Ben laptoplardan pek anlamam hocam
Görkem Say
Üstün
Butce?
incii
Uzman
Güzel bir Slayer 4 modeli vardı ancak zamlamışlar. 49'a yeniden düşerse bakılabilir.
Bütçe tahmin mi ediyoruz?
Fiyatı yeni yükseldi. Beklenirse düşebilir tekrardan.
Sen masaüstünden de anlamazsın ki

Ben laptoplardan pek anlamam hocam@Leon Scott Kennedy @incii hocalarım aktif olunca cevap verirler.
Sen masaüstünden de anlamazsın ki
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...bSchir0qNpYR9pD7UUC_lpS0PFp2WwG4aAuPMEALw_wcB
2 TB SSD'li model bulman zor, Casper Excalibur modellerinde var ve çok daha ucuz fakat 2TB için onu alacağına hiç alma daha iyi. Kendin ayrı olarak alıp monte edebilirsin. 2. SSD slotu mevcut, 1 TB + 1 TB şeklinde yapabilirsin.
Eki Görüntüle 138699
Cihazın 2 yıl garanti olup 2 yıl icini acamiyacağım icin garantiden dolayı uzun vade icin 2 TB SSD ve 32 GB RAM'li model almay düşünüyorum.
incii
Uzman
Herhangi bir bileşene zarar vermediğin sürece cihazı açık SSD takıp çıkartmak sorun çıkartmaz.Cihazın 2 yıl garanti olup 2 yıl icini acamiyacağım icin garantiden dolayı uzun vade icin 2 TB SSD ve 32 GB RAM'li model almay düşünüyorum.
Sen masaüstünden de anlamazsın ki![]()
Sen masaüstünden de anlamazsın ki![]()
50.000-60.000-70.000 TL civarı bütçe 32 GB RAM ve 2 TB SSD'li laptop arıyorum sizin attığınız model 1 TB SSD'li.
Son düzenleme:
Görkem Say
Üstün
Cihazin icini acip 1 tane daha 1TB SSD ekleyebilirsin garantisi gitmiyor. 70K'ya 2K 240Hz ekranlisi da var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-