RTX 4050 CS 2'de 93-95 dereceyi görüyor

Colonell

Uzman
Dün CS2'ye girdim. 1 senedir yenilenmiyor termal ve en son MX4 ile yenilendi. Minimum 92 dereceden açtı sıcaklığı oynadıkça maximum 95'i gördü. Ama 92-94 arası gidip geldi termal bakim zamanı gelmiş mi? İşlemci ve ekran kartı ikisi de aynı sıcaklıkta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke termal ped sürseydiniz.

GPU ağırlıklı bir oyun değil, muhtemelen 50 wattı anca geçiyordur 4050. Sıcaklık felaket kötü.

MX4 olsa da daha iyi olması gerekirdi. Muhtemelen vidalama ve uygulama hatalı. Bu kadar kötü olamaz çünkü. Tahminim böyle.

Laptoplarda MX4 ve MX6 uygulanması pek önerilmez. Macun değiştirmek mantıklı olacaktır.

Termal macun yenileyebilirsiniz. Thermalright TF7 önerebilirim bende onu kullanmıştım laptopumda.

Thermal Grizzly Kryonaut sipariş verdim. 6 aya tekrardam termal ped araştırıp termal ped le değiştireceğim.

Thermal Grizzly Kryonaut sipariş verdim. 6 aya tekrardam termal ped araştırıp termal ped le değiştireceğim.
Madem termal ped alacaksınız niye tekrardan macun aldınız anlamadım pedin ömrü uzun olur zaten. Macundan pek bi fark beklemeyin.

Madem termal ped alacaksınız niye tekrardan macun aldınız anlamadım pedin ömrü uzun olur zaten. Macundan pek bir fark beklemeyin.

Şu anlık pek araştıracak vaktim ve kafam yok. Beni 6-7 ay idare edecek macun kullansam sonrasında araştırıp uygun olanı alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…