Alid.1

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Casper Excalibur G870 laptopını almayı düşünüyorum. Bilgisayar bana ucuza geleceği için alacağım. Laptopın özellikler şöyle:
  • i5 12450H
  • 16 GB RAM.
  • RTX 4050
  • 500GB SSD.
Bilgisayarda CS 2, Witcher 3 ve RDR 2 oynamayı düşünüyorum. Bu oyunlardaki performansı nasıldır? Kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum. Eğer kullanan varsa bana deneyimlerini aktarırsa çok memnun kalırım.

Takas yapacağım ondan dolayı sizin deneyiminiz nasıldır hangi yönden tavsiye etmezsiniz.

WASD tuşlarının olduğu yer aşırı soğuk oluyor ve numpade doğru sıcaklık artıyor.
Soğutma olanağını pek beğenmedim. Bende hata edip 500 GB NVMe SSD almıştım.
Varsa 1 TB al. HP Victus önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WASD tuşlarının olduğu yer aşırı soğuk oluyor ve numpade doğru sıcaklık artıyor.
Soğutma olanağını pek beğenmedim. Bende hata edip 500 GB NVMe SSD almıştım.
Varsa 1 TB al. HP Victus önerebilirim.

Adam özetledi.
500gb konusunda sonradan takviye yapacağım o konuyu kafamda o şekilde kapattım soğutmasında evet internette genel anlamda ısınmasını dile getiriyorlar ama laptop soğutucusuda var yanında ve casperın 6 ayda 1 bakım kampanyası var ondan dolayı o konuyu o şekilde hallederim diye düşünmüştüm ısınma derecesi yüksek mi baya performans düşürecek kadar var mı

500GB konusunda sonradan takviye yapacağım o konuyu kafamda o şekilde kapattım soğutmasında evet internette genel anlamda ısınmasını dile getiriyorlar ama laptop soğutucusuda var yanında ve Casper'ın 6 ayda 1 bakım kampanyası var ondan dolayı o konuyu o şekilde hallederim diye düşünmüştüm ısınma derecesi yüksek mi bayağı performans düşürecek kadar var mı?

Ben güzel performans aldım. Seni bilemem dediğin oyunları denemedim çünkü.
Ben diğer alternatiflere bak derim. 4 yıllık gamer koruması almıştım ben.