Bütçe
20000
İki sistem de hem ikinci el hem de sifir fiyatlarina gore aşırı pahali.

Hocam tam olarak nasıl pahalı buldunuz parça parça toplamaya kalktığımda en az 30a çıkmam gerekiyor RAM vs derken.

Ne tür oyunlar oynuyorsun? Bizim gibi.

Alırı pahalı değil.
LoL falan oynuyorsan 2. sistemi al.

20 bine yukarıdakinden daha iyisini nasıl toplayacaksın?

CS2, Arc raiders ve 3A hikayeli takılıyorum.

Muhtemelen tercihim 3060'lı sistemden yana olacak fakat diyelim ki 20-25k arası bir sistem kurmak istiyorum parça olarak ne önerirsiniz 0 ya da 2. el parçalar olması önemli değil.

Son düzenleme:
Hocam tam olarak nasıl pahalı buldunuz parça parça toplamaya kalktığımda en az 30a çıkmam gerekiyor RAM vs derken.

CS2, Arc raiders ve 3A hikayeli takılıyorum.

Muhtemelen tercihim 3060'lı sistemden yana olacak fakat diyelim ki 20-25k arası bir sistem kurmak istiyorum parça olarak ne önerirsiniz 0 ya da 2. el parçalar olması önemli değil.
3060'lıyı al bakma sen bunlara. Parça olarak ne önereceğimden çok neyin ne fiyata satıldığı önemli. Bu fiyata bunu bulmuşsun kaçırma.

3 sayfa neyi tartıştınız saf güç derken DLSS saçmalığı olmadan 3000 serisinin gücünü kast etmiştim @Arlecchino

Ayrıca @Guilty Conscience dediği gibi C4 ile donatılmış bir kasa Gamepower ile RTX nasıl yan yana olur bu nasıl bir kombindir?

1080p için aralarında zaten fark yok gibi bir şey ama hiç kimse 2K'da kullanırsak ne olur onu düşünmemiş o zaman o 4060, o 3060'a yetişemez vRAM'den dolayı :)

4060 olan sistemin hiçbir mantığı yok aldıktan sonra ek 1 16GB DDR5 RAM daha alman lazım ki fiyatına bakın ne kadar :LOL: