Esta

Uzman
Herkese merhaba.
RTX 4060 ve i5 13400F bir sistem aldım 2 gün önce, CS2'de en fazla 200 FPS alıyorum ve genellikle 100'lere kadar düşüyor hatta 100 altını gördüğüde oluyor daha diğer oyunları denemedim fakat işlemci ve ekran kartını test ettiğimde herhangi bir problem gözükmüyor 3 kere format attım ve farklı Windows kurulumları yaptım fakat hala düzelmedi sizce ne yapabilirim?(şu anda Windows Home 10 kullanıyorum, Windows 11'de bazen problem olduğunu duyduğum için en son Windows 10 yükledim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.
RTX 4060 ve i5 13400F bir sistem aldım 2 gün önce, CS2'de en fazla 200 FPS alıyorum ve genellikle 100'lere kadar düşüyor hatta 100 altını gördüğüde oluyor daha diğer oyunları denemedim fakat işlemci ve ekran kartını test ettiğimde herhangi bir problem gözükmüyor 3 kere format attım ve farklı Windows kurulumları yaptım fakat hala düzelmedi sizce ne yapabilirim?(şu anda Windows Home 10 kullanıyorum, Windows 11'de bazen problem olduğunu duyduğum için en son Windows 10 yükledim.)

Oyun ayarları nasıl? Ayrıca hangi oyun modunda bu değerleri alıyorsunuz?

Oyun ayarları nasıl? Ayrıca hangi oyun modunda bu değerleri alıyorsunuz?
Oyun ayarları 1280×960 en düşük ayarlar.Normal rekabetci faceit ve olum maci hepsi dahil yaklasık aynı fpsleri alıyorum.

Hangi modda kullanıyorsun grafik ayarlarını bende RTX 4060 Ventus var yüksek ayarlarda 250 FPS alıyorum. En yüksekte 170, her şey fulde ise 140 falan.
Cs ayarlarımın hepsi en düşükte ona ragmen bu fpsleri alıyorum.

Oyun ayarları 1280×960 en düşük ayarlar. Normal rekabetci FACEIT ve olum Mac'i hepsi dahil yaklasık aynı fpsleri alıyorum.

CS ayarlarımın hepsi en düşükte ona ragmen bu fpsleri alıyorum.

Oyunu 16:9 a alıp Görev Yöneticisi'nden cs2.exe yi en yüksek önceliğe alır mısın?

Son düzenleme:
Hocam yoldaş girdim hızlı bitmesi için ortalamada 250 FPS ama 2 ya da 3 kere Fight'a girdigimde 150 160 ları gördü gozlemleyebildiğim kadarıyla.

Oyunu oynarken bir yandan MSI Afterburner ile değerleri kontrol eder misin? Sıcaklıktan dolayı frekans düşüyor olabilir ya da GPU hatalı olabilir. Ben RX 6400 de yaşamıştım oyunu açınca Core clk 60 MHz görüyordu.