Oyunu oynarken bir yandan MSI Afterburner ile değerleri kontrol eder misin? Sıcaklıktan dolayı frekans düşüyor olabilir ya da GPU hatalı olabilir. Ben RX 6400 de yaşamıştım oyunu açınca Core clk 60 MHz görüyordu.
Herhangi bir problem gözükmüyor gibi en fazla 55 dereceye çıkıyor gpu mhz 350 yazıyordu alt tab yaptığımda.

Herhangi bir problem gözükmüyor gibi en fazla 55 dereceye çıkıyor GPU MHz 350 yazıyordu Alt Tab yaptığımda.

2. ekran tarzı bir şeyden Afterburner'ı izleme şansın var mı? CS 2 içinde değerleri göstermiyor direkt ana programdan izlemen gerek. GPU MHz 350 gösteriyorsa ekran kartında sıkıntı vardır. Ya da driverdandır 2 seçeneği de değerlendiririz.
Oyunu oynarken Afterburner'ı takip eder misin? Frekansı kaçlara kadar düşüyor hangi anda ne kadar oluyor?

2. ekran tarzı bir şeyden Afterburner'ı izleme şansın var mı? CS 2 içinde değerleri göstermiyor direkt ana programdan izlemen gerek. GPU MHz 350 gösteriyorsa ekran kartında sıkıntı vardır. Ya da driverdandır 2 seçeneği de değerlendiririz.
Oyunu oynarken Afterburner'ı takip eder misin? Frekansı kaçlara kadar düşüyor hangi anda ne kadar oluyor?
Cs'yi pencereli yapıp takip edebildim biraz,ana ekranda 1500 lerde haritada serbest dolaşırken 1700 1800 civarı fight'a girdiğimde 2200 civarlarına geliyor(özellikle öldüğüm fightlarda 2700(max frekans) kadar ulaşıyor.)