Torukojin Kaneki
Başarılı
RTX 4060 & i7-11700KF sistemin Valorant'ta 200 FPS vermesi normal mi?
En düşük. Oyun motoru değişmeden de öyleydi.İ7-11700KF hatırı sayılacak güçlü işlemci değil, hangi ayarlar da 200FPS alıyorsunuz? Oyunun motoru değiştiği için FPS düşüklüğü yaşıyor olabilirsiniz.
Yani, en yüksek ayarlara alıp deneyin. Isı değerleri nasıl? Sürücünün optimizasyonu kötü olabilir. 577 deneyin.
Hayır.Orta ayarlarla R5 3600x ile 200-300 alıyorum sizinki biraz düşük geldi bana. Arkada Blitz gibi uygulamalar açık mı?
Tomb raider full ayarlarda 50 derece bile geçmiyor nerdeyse. Sürücüyü değişmeyi denerim. İşlemcinin mi ekran kartının mı? İşlemcinin drıverı yok bende.Yani, en yüksek ayarlara alıp deneyin. Isı değerleri nasıl? Sürücünün optimizasyonu kötü olabilir. 577 deneyin.
Bende 7500F-1070 Tİ var, 2K en yüksek ayarlarda ortalama 200FPS alıyorum.
Çekirdek kullanımı ve işlemci sıcaklığı önemli. Valorant LoL gibi oyunlar tamamen olmasa da yüksek oranda işlemci bazlı oyunlar o yüzden işlemcinin bütün özelliklerinin ne durumda olduğunu anlatırsanız iyi olur(çekirdek hızları, tasarruf modu vb.)
Afterburner ile deneyip söylerim yarın hocam.Ekran kartının hocam, MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşsanız iyi olur. Daha net yorum yapalım.