Bütçe
55000

drainoff35

Çalışkan
Selam arkadaşlar, 4060'lı laptop almak istiyorum. HP Victus harici güzel bir bilgisayar almak istiyorum. Aklımda 2 model var;
1. https://app.hb.biz/GhvMgiNno6lS
2. https://app.hb.biz/RnDyL2FZUXrM
Acer'de kullanılan sıvı metal soğutma ve MSI laptoptaki işlemci kafamı karıştırdı detaylı inceleme videosu da bulamadım. Eğer kullanan veya bilgi sahibi olan varsa, karar vermemde yardımcı olmanızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye de 45'ten çıktım, 45'e kadar 52 vereyim dedim, oradan da 60'a çıkmam çok zor şu an.
Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz, fiyatlar bir süre sonra biraz daha düşer muhtemelen. Yeni modeller de gelir yakında. 5060 yavaş yavaş piyasaya giriyorken bu bütçelerde 4060 alınmamalı bence, hadi bütçe düşük olsa neyse.
Bu arada 8845HS, 155H'a göre bır tık daha iyi ama aralarında pek bir fark yok.
Batarya performansı önemli değilse buna da bakılabilir. Ama işlemcide iGPU olmadığı için batarya performansı oldukça kötü onu belirteyim. Pek güçlü bir işlemci de sayılmaz.

Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz, fiyatlar bir süre sonra biraz daha düşer muhtemelen. Yeni modeller de gelir yakında. 5060 yavaş yavaş piyasaya giriyorken bu bütçelerde 4060 alınmamalı bence, hadi bütçe düşük olsa neyse.
Bu arada 8845HS, 155H'a göre bır tık daha iyi ama aralarında pek bir fark yok.

Batarya performansı önemli değilse buna da bakılabilir. Ama işlemcide iGPU olmadığı için batarya performansı oldukça kötü onu belirteyim. Pek güçlü bir işlemci de sayılmaz.
En geç Ağustos, eylüle kadar bekleyebilirim bu süre içerisinde fiyatlar düşer mi dersiniz? 2-3 aya 5060 lı laptoplar yaygınlaşır mı?

Kesinlikle 5K daha cikmani oneririm. 5060 Tongfang kasa alirsin.

bu bilgisayarda g-sync ya da vsync gibi yırtılma karşıtı bir sistem yokmuş sanırım, bu bir sorun yaratır mı? yırtılmalar çok belli olur mu?

En geç Ağustos, Eylül'e kadar bekleyebilirim bu süre içerisinde fiyatlar düşer mi dersiniz? 2-3 aya 5060 lı laptoplar yaygınlaşır mı?
Evet, 2-3 aya 5060'lı laptoplar yaygınlaşır ve fiyatlarda da nispeten bir düşüş görürüz. Bu üstte atılan model (Gamegaraj) bir tık üst segment mesela, Nitro 16 gibi giriş segment cihazları görürüz bu fiyatlara.
Şu an ihtiyacınız yoksa fiyatların oturmasını ve yeni cihazların gelmesini beklemek daha mantıklı olur.

En geç Ağustos, eylüle kadar bekleyebilirim bu süre içerisinde fiyatlar düşer mi dersiniz? 2-3 aya 5060 lı laptoplar yaygınlaşır mı?

bu bilgisayarda g-sync ya da vsync gibi yırtılma karşıtı bir sistem yokmuş sanırım, bu bir sorun yaratır mı? yırtılmalar çok belli olur mu?
G-sync/V-synx var mi bilmiyorum fakat eger olsaydi bile fiyati daha pahali olurdu muhtemelen.