Aslen Ti, Titanium anlamına gelmekte. NVIDIA bunu bir videosunda söylüyor. İnternette de keza böyle yazıyor. Ama evet; Ti, baz modele nazaran iyileştirilmiş bir versiyon. Konuya gelirsek, aradaki fiyat farkı azsa Ti alın.
GTX 1060 Titan'dan sonra çıktı diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans farkı az sayılamaz. OC ile Cyberpunk oyununda 4060 ekran kartıyla 20 FPS (hatta 20 FPS'den fazla aradaki fark) arttırabilecek misiniz? Kesinlikle Ti tercih edilmeli.

Yine de tercih edilmez 4060 Ti gibi arafta kalan ve geleceği şüpheli olan bir kart yerine azıcık daha bütçe arttırarak 7700XT tercih ederim eğer bütçem çıkmıyor ise 4060 tercih ederim sonuçta 4060 kartı da 4060 Ti kartı da geleceğe yönelik değil en azından ucuz olanı almış olurum.

Aradaki performans farkı az değil, direkt Ti alın.

Performans farkı az sayılamaz. OC ile Cyberpunk oyununda 4060 ekran kartıyla 20 FPS (Hatta 20 FPS'den fazla aradaki fark) arttırabilecek misiniz? Kesinlikle Ti tercih edilmeli.

Ama mesela 5000 lira fark varsa yine alınmalı mı? Kazıklanmamak için kaç FPS kaç TL değer onun hesabını hiç yapamıyorum.

Fiyatına değmez. Adam gider indirimdeyken 7700 XT alır.

Yine de tercih edilmez 4060 Ti gibi arafta kalan ve geleceği şüpheli olan bir kart yerine azıcık daha bütçe arttırarak 7700XT tercih ederim eğer bütçem çıkmıyor ise 4060 tercih ederim sonuçta 4060 kartı da 4060 Ti kartı da geleceğe yönelik değil en azından ucuz olanı almış olurum.

7700 XT sistemler gelirse Vatan Bilgisayara mutlaka değerlendiririm. Benim hayalim 7800 XT idi fakat bütçemi çok zorladı, mecburiyetten 4060'a kadar düştüm.

Adam AMD ile ilgili hiçbir şey söylememiş. İki NVIDIA kart arasında seçim soruyor. Kas gücü ya da AMD muadili nedir sormuyor. Bu kişisel bir tercih, ekran kartında şahsen asla AMD tercih etmiyorum. Ti olanı bu fiyat farkında tercih etmesi en doğru karar. Galax 4060 Ti al geç.

Adam AMD ile ilgili hiçbir şey söylememiş. İki NVIDIA kart arasında seçim soruyor. Kas gücü ya da AMD muadili nedir sormuyor. Bu kişisel bir tercih, ekran kartında şahsen asla AMD tercih etmiyorum. Ti olanı bu fiyat farkında tercih etmesi en doğru karar. Galax 4060 Ti al geç.
Benim hayalim 7800 XT idi fakat bütçemi çok zorladı, mecburiyetten 4060'a kadar düştüm.
İki kart arasında mecburi bir tercih yapacaksanız en ucuz 4060 Ti kartı da tercih edebilirsiniz fakat şiddetle 7700 XT'ye çıkmanızı öneriyorum 7700 XT 4070 ile kas gücü olarak kapışan bir kart.

İki kart arasında mecburi bir tercih yapacaksanız en ucuz 4060 Ti kartı'da tercih edebilirsiniz fakat şiddetle 7700XT'ye çıkmanızı öneriyorum 7700XT 4070 ile kas gücü olarak kapışan bir kart.
Hedeflediği kartlara bakılırsa 1080p için düşünüyor olabilir. 7700 XT alıp 1080 oynayacaksa işlemcisine bakmak gerek