A abdullah erçoban Çalışkan Katılım 28 Eylül 2025 Mesajlar 44 Beğeniler 5 Yer konya 4 Ekim 2025 #11 rudahee1 dedi: Hocam kafayı yiyeceğim. LoL gibi bir oyunda en düşük ayarda 90 FPS alıyorum eskiden böyle değildi. Güç seçeneklerim Nihai'de GPU kullanılıyor sıkıntı yok gibi. NVIDIA ayarlarını yaptım neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Windows güç seçeneklerini kontrol edin.
rudahee1 dedi: Hocam kafayı yiyeceğim. LoL gibi bir oyunda en düşük ayarda 90 FPS alıyorum eskiden böyle değildi. Güç seçeneklerim Nihai'de GPU kullanılıyor sıkıntı yok gibi. NVIDIA ayarlarını yaptım neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Windows güç seçeneklerini kontrol edin.
KS KS R rudahee1 Üyecik Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 2 6 Ekim 2025 #12 abdullah erçoban dedi: Windows güç seçeneklerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... hocam baktım, nihai performansta sildim tekrar yaptım ama düzelmedi. anlam veremiyorum
abdullah erçoban dedi: Windows güç seçeneklerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... hocam baktım, nihai performansta sildim tekrar yaptım ama düzelmedi. anlam veremiyorum