Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehmetBey

Yetkin
Arkadaşlar, iyi akşamlar,
  • RTX 4060
  • Ryzen 5 5600
  • G.SKILL 8GB Ripjaws V 2x8 3200 MHz
  • Samsung 870 EVO 500GB
  • FSP Hyper K 600W
  • MSI B550M Pro VDH ve MSI MAG Forge 100R kasam var.

GTA 5'te FPS drop yaşıyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@MehmetBey %1 FPS düzelmiş ama %0.1 bir tık düşük gibi. Biraz oynayın bakalım kaç kez drop girecek ve drop esnasında hangi değerler düşecek?

Binde bir neden düşük çıkıyor bilmiyorum.

@MehmetBey %1 FPS düzelmiş ama %0.1 bir tık düşük gibi. Biraz oynayın bakalım kaç kez drop girecek ve drop esnasında hangi değerler düşecek?

Darboğaz yoktur sanırım.

Binde bir neden düşük çıkıyor bilmiyorum.

RX 6600 vardı o zamanda sorunlar böyleydi.

Son düzenleme:
@MehmetBey başka oyunlarda oluyor mu? Ayrıca şu ana kadar oldu mu drop sorunu gene? Olduysa değerler ne oldu?

Şu an drop yok gibi.

@MehmetBey başka oyunlarda oluyor mu? Ayrıca şu ana kadar oldu mu drop sorunu gene? Olduysa değerler ne oldu?

Başka oyunlarda denemedim.

Ya aslında takılma değil ama FPS düştüğünü hissediyorum rahatsız ediyor.

Başka oyunlarda da deneyimleme şansınız olursa güzel olur ama takılma sorununu aşmışız. Ayarlarla biraz daha oynamayı deneyin isterseniz. Belki bu sorununuzu çözer.

Tamamdır başka oyunlarda sorun yoksa kafama takmam zaten oyun kaynaklıdır yıllar önceki oyunu güncel bileşenlerin oynuyoruz.

Tamamdır başka oyunlarda sorun yoksa kafama takmam zaten oyun kaynaklıdır yıllar önceki oyunu güncel bileşenlerin oynuyoruz.
Mesajınızı bekliyor olacağım. Ayrıca dediğim gibi drop sorunu çözülmüş, biraz daha ayarları kurcalayabilirsiniz. Muhtemelen öyle çözülür gibime geliyor. FPS kilidini de 120 yapmayı deneyin.

Mesajınızı bekliyor olacağım. Ayrıca dediğim gibi drop sorunu çözülmüş, biraz daha ayarları kurcalayabilirsiniz. Muhtemelen öyle çözülür gibime geliyor. FPS kilidini de 120 yapmayı deneyin.

Monitorden olabilir mi 60 Hz 5 ms.

Samsung.

Hafif takılmalar devam ediyor hala RX 6600 R5 3600 kullanırken bir sorun yoktu 1 2 hafta kullandım R5 5600 taktım sisteme o zaman problemler başladı eski R5 3600 işlemcimi taktım yok yine düzelmedi ekran karti değiştirdim sorun yine devam ediyor bu mu yani bu kadar para ödemenin karşılığı.

Yapacak bir şey yok böyle kullacağım.

Son düzenleme: