Vatan yapıyorsa mümkün olabiliyor. Kasası işlemcisi ekran kartı biraz stok ürünler olduğu için bu fiyat çok uygun gelmesin gözünüze ama fiyatı fena olmadığı da bir gerçek.
Her Gigabyte modeli aynı değil. Senin kullanmış olduğun iyi model olanıdır.
Boştayken normal aslında. Yükte belli oluyor. Yüksek RPM değerine ulaşıp ısınıyor. Bu sıcaklık sorunu 2060 modelinde çok dikkat çekiyordu. Hala devam ettirmelerine şaşırıyorum.
Boştayken normal aslında. Yükte belli oluyor. Yüksek RPM değerine ulaşıp ısınıyor. Bu sıcaklık sorunu 2060 modelinde çok dikkat çekiyordu. Hala devam ettirmelerine şaşırıyorum.
Bahsettiğim değerler yükte. RDR2 oynuyorum bu aralar, oynarken ölçtüm. Akşam yine gireceğim, isterseniz değerleri atabilirim. Belki daha güçlü kartlarda kendini belli ediyordur bu durum. İşlemciye de kendim thermaltake sıvı soğutucu taktım, o da 50 demiyor maşallah.
i3 kötüdür demiyorum zaten iş görür ama ağır oyunlar için uygun degil The Last of Us gibi ve sende teknoloji ilerlemesi için insanin ne düşündüğünü önemli olmadığını bilmen lazım teknolojiyi yoneten kisilerin ne düşündüğü önemli.
i3 kötüdür demiyorum zaten iş görür ama ağır oyunlar için uygun degil The Last of Us gibi ve sende teknoloji ilerlemesi için insanin ne düşündüğünü önemli olmadığını bilmen lazım teknolojiyi yoneten kisilerin ne düşündüğü önemli.