Aksine o oyunlar için GPU denen bir teknoloji var zaten. Sistemdeki işlemci de 4060 kartını besleyecek seviyede koyulmuş.

Ayrıca sana katılmıyorum. Teknoloji insanın ne düşündüğüne bağlı. "icat" dediğimiz şeyler vahiy inmiyor.

Tamamda şimdi senin benim ne düşündüğümüzü takan yok teknoloji ile uğraşan yöneten kişinin ne düşündüğü önemli oluyor.

Tamamda şimdi senin benim ne düşündüğümüzü takan yok teknoloji ile uğraşan yöneten kişinin ne düşündüğü önemli oluyor.

Hocam bu dediğin de benim dediğime çıkıyor zaten. Şu an teknoloji yöneten kişiler dediğin, daha resmi olacaksa teknoloji devleri bir zamanlar normal şirketlerdi. Bazı girişimler, yatırımlar onları bu seviyeye getirdi. Şu an teknoloji devi olarak görülen AMD, ilk çıktığında Intel'e fark atacak gibi duruyor muydu? Hayır. Ne oldu? Birisi girişim yaptı, devamlılığını sürdürdü ve başardı. Şimdi AMD ilk kurulduğunda teknolojiyi yöneten birisinin elinde miydi? Buna bakmak gerek. Bu bayağı spesifik bir örnek, daha türetilebilir. Buradan da anlayamıyorsan ben anlamak istemediğini düşüneceğim artık.

i3 kötüdür demiyorum zaten iş görür ama ağır oyunlar için uygun degil The Last of Us gibi ve sende teknoloji ilerlemesi için insanin ne düşündüğünü önemli olmadığını bilmen lazım teknolojiyi yoneten kisilerin ne düşündüğü önemli.

4 cekirdek/8 thread islemcinin acamadigi oyunu soyle bana. En kotu senaryoda 60 FPS verecek zaten. Tekli cekirdek performansi yeterli.