Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam, çoğu oyunda da böyle sistemim. Her türlü çözümleri denedim; yani işlemcide sıkıntı yok, SSD'de sıkıntı yok, ekran kartında da sıkıntı yok. Aklınıza ne gelebilecekse hepsini diğer forumlara sorarak test ettim, kimse çözüm bulamadı. Yardımcı olur musunuz, nasıl çözerim bunu?

Ya da, bu yaşadığım drop normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öncelikle güç seçeneklerini paylaşayım ve daha sonrasın da, Nvidia Control Paneli atayım, ve sonrasın da kurulan sürücüleri atayım.

En son uyumadan önce furmark gpu açıp, yarın sabah sizlere atarım.

Eki Görüntüle 69868

Eki Görüntüle 69869

Eki Görüntüle 69870

Eki Görüntüle 69871

Eki Görüntüle 69872

Eki Görüntüle 69873

Eki Görüntüle 69874

Eki Görüntüle 69875

Eki Görüntüle 69876
Oyun oynuyorsanız önerim aşağıdaki gibidir.

Güç seçenekleri her zaman yüksek performans seçili olmalı.
Nvidia experience uygulaması yüklü olup ekran kartı güncel tutulmalı.
Nvidia control panelindeki 3d ayarları kısmında güç yönetim modu --> maksimum performans seçilmeli

Oyun oynuyorsanız önerim aşağıdaki gibidir.

Güç seçenekleri her zaman yüksek performans seçili olmalı.
Nvidia experience uygulaması yüklü olup ekran kartı güncel tutulmalı.
Nvidia control panelindeki 3d ayarları kısmında güç yönetim modu --> maksimum performans seçilmeli
Tamamdır böyle yaptım, muhtemelen sorunlar devam edecektir. Yarın sizlere Furmark sonucunu paylaşırım ona gör yol çizeriz.

Teşekkürler.

Tamamdır böyle yaptım, muhtemelen sorunlar devam edecektir. Yarın sizlere FurMark sonucunu paylaşırım ona gör yol çizeriz.

Teşekkürler.

Farklı oyunlarda da sorun yaşıyorsanız ve sorun çözülemiyorsa temiz bir Windows kurup tekrar test etmenizi tavsiye ederim.
Buna rağmen sorun devam ediyorsa ürünün garantisi varsa geç olmadan ürünün servise gönderilmesi tavsiyem olur.

Farklı oyunlarda da sorun yaşıyorsanız ve sorun çözülemiyorsa temiz bir Windows kurup tekrar test etmenizi tavsiye ederim.
Buna rağmen sorun devam ediyorsa ürünün garantisi varsa geç olmadan ürünün servise gönderilmesi tavsiyem olur.
İtopya internet üzerinden aldım 2023'de 2 sene garantisi var diye biliyorum, sorun çözülmez ise Ankara mağazasına kasayı bıraksam yardımcı olurlar mı yani şart mı istanbul?

İtopya internet üzerinden aldım 2023'te 2 sene garantisi var diye biliyorum, sorun çözülmez ise Ankara mağazasına kasayı bıraksam yardımcı olurlar mı yani şart mı İstanbul?

Önce telefon ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Çoğunlukla İtopya gibi firmalar servis süreçleri için distribütör firmaya yönlendiriyor.

Çoğunlukla İtopya gibi firmalar servis süreçleri için distribütör firmaya yönlendiriyor.
toplanmış kasa aldığım için ve internet üzerinden aldığım için, ne yapacaklarını çok merak ediyorum muhtemelen tüm parçaları alıp yurt dışına yollayacaklar yandım :D

Diyorum ki sistemi 16-17'ye satayım yeni sistem alayım

Parçalar yurt dışına gitmez; Türkiye'deki distribütörlerine gider.

Servise ürün göndermeden önce sorunun detaylı bir videosunu çekmenizi öneririm. Aksi takdirde, klasik testler yapılır ve 'sorun yoktur' şeklinde dönüş alma şansınız çok yüksek. :)

Garanti süresi devam ederken ürünün satılması mantıklı olmaz. Eğer çözülemeyen bir sorun varsa, 20 iş günü içerisinde ya sorun çözülmelidir ya da eşdeğer bir ürünle değişim yapılmalıdır. Ödemiş olduğunuz paranın iadesi teklif edilirse, bunu kabul etmeniz zararınıza olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar yurtdışına gitmez türkiyedeki Distribütörlerine gider.

Servise ürün göndermeden önce sorunun detaylı bir videosunu çekmenizi öneririm.
yoksa klasik testleri yapıp sorun yoktur şeklinde dönüş alma şansınız çok yüksek :)

Garanti süresi devam ederken ürünün satılması mantıklı olmaz. Eğer çözülemeyen bir sorun varsa, 20 iş günü içerisinde ya sorun çözülmelidir ya da eşdeğer bir ürünle değişim yapılmalıdır. Ödemiş olduğunuz paranın iadesi teklif edilirse, bunu kabul etmeniz zararınıza olacaktır.
20 bin ödedim aslın da 20 bine gene aynı sistemleri alabiliyorum diye düşünmekteyim, ne düşünüyorsunuz?

Parçalar yurt dışına gitmez Türkiye'deki Distribütörlerine gider.

Servise ürün göndermeden önce sorunun detaylı bir videosunu çekmenizi öneririm.
Yoksa klasik testleri yapıp sorun yoktur şeklinde dönüş alma şansınız çok yüksek :)

Garanti süresi devam ederken ürünün satılması mantıklı olmaz. Eğer çözülemeyen bir sorun varsa, 20 iş günü içerisinde ya sorun çözülmelidir ya da eş değer bir ürünle değişim yapılmalıdır. Ödemiş olduğunuz paranın iadesi teklif edilirse, bunu kabul etmeniz zararınıza olacaktır.

Ama muhtemelen değişim ve iade yapmayacaklardır, çünkü i3 13100F, vardı ilk sipariş ettiğim de. i5 12400F İle değiştirdim, ben, ve ek olarak Thermalright kule tipi soğutucusu var.
Thermalright
Thermalright

20 bin ödedim aslın da 20 bine gene aynı sistemleri alabiliyorum diye düşünmekteyim, ne düşünüyorsunuz?

Ama muhtemelen değişim ve iade yapmayacaklardır, çünkü i3 13100F, vardı ilk sipariş ettiğim de. i5 12400F ile değiştirdim, ben, ve ek olarak thermalright kule tipi soğutucusu var.
Thermalright
Thermalright

Arızalı parçanın iadesi zorunludur. Tüketici hakem heyetine başvurursanız hakkınızı alırsınız.