Kriyus 56

Üstün
Makaleler
2
Merhaba. İyi Sosyaller, bayağıdır oynayacak oyun bulamıyorum, önerebilir misiniz?
Bitirdiğim Oyunlar:
  • Cyberpunk 2077.
  • God of War + Ragnarok.
  • RDR 2.
  • Spider-Man Serisi.
  • Detroit.
  • Black Ops 6 + Cold War
  • Dying Light Serisi.
  • Last of Us Serisi.
  • Watch Dogs 2
  • Uncharted 4+5
  • GTA 5
  • Resident Evil 4
Sistem:
  • 32 GB
  • R5 5600
  • RTX 4060

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İyi Sosyaller, bayağıdır oynayacak oyun bulamıyorum, önerebilir misiniz?
Bitirdiğim Oyunlar:
  • Cyberpunk 2077.
  • God of War + Ragnarok.
  • RDR 2.
  • Spider-Man Serisi.
  • Detroit.
  • Black Ops 6 + Cold War
  • Dying Light Serisi.
  • Last of Us Serisi.
  • Watch Dogs 2
  • Uncharted 4+5
  • GTA 5
  • Resident Evil 4
Sistem:
  • 32 GB
  • R5 5600
  • RTX 4060
Witcher 3

Hocam ne tarz arıyorsunuz? Baldur's Gate 3 önerebilirim. Her şeyi yapmak isterseniz size 100-130 saatlik hiç sıkmayan bir deneyim sağlıyor. Eğer sakin ve rahat oynarsanız sinirlenmezseniz kesinlikle Elden Ring önerebilirim. Eğer Spiderman 2 oynamadıysanız konsolda 30'unda PC'ye geliyor alabilirsiniz. Yüksek RAM istiyor sizin RAM yeterli gayet. Ön siparişe açılmadığı için hala oyunun sorunlu çıkması olası ama söyleyeyim. Skyrim tarzı bir şeyler arıyorsanız atmosfere kapılıp dolaşayım diyorsanız Starfield ve STALKER 2 öneririm. Uzun soluklu, keyifli yan hikayeleri olan oyunlardır.

Hocam ne tarz arıyorsunuz? Baldur's Gate 3 önerebilirim. Her şeyi yapmak isterseniz size 100-130 saatlik hiç sıkmayan bir deneyim sağlıyor. Eğer sakin ve rahat oynarsanız sinirlenmezseniz kesinlikle Elden Ring önerebilirim. Eğer Spider-Man 2 oynamadıysanız konsolda 30'unda PC'ye geliyor alabilirsiniz. Yüksek RAM istiyor sizin RAM yeterli gayet. Ön siparişe açılmadığı için hala oyunun sorunlu çıkması olası ama söyleyeyim. Skyrim tarzı bir şeyler arıyorsanız atmosfere kapılıp dolaşayım diyorsanız Starfield ve stalker 2 öneririm. Uzun soluklu, keyifli yan hikayeleri olan oyunlardır.

Baldur's Gate 3, Elden Ring, RDR ve Assassin's Creed serisi.

Baldur's Gate 3 gibi oyunları sevemiyorum.
Elden Ring'de çok zor geliyor hocam.
Assassin's Creedi'de, shadows çıkınca oynamayı düşünyorum.
Spider-Man 2'yi de PS5'ten oynadım PC'ye çıkınca gene başlayacağım.

Doom Eternal, Devil May Cry 5, Heavy Rain.

Devil May Cry, bir süreden sonra sıkmaya başlıyor. 2 kere denedim yarısında bıraktım.
Heavy Rain konsoldan oynamıştım.
Doom, ilgimi niyese çok çekemedi.