dida12

Becerikli
Merhaba.

3 gün önce Asus Dual EVO OC RTX 4060 aldım ve dün RTX 5060 çıktı. Tabii ben bundan habersizdim. RTX 4060'a ödediğim ücret ile Palit RTX 5060 Dual aynı fiyata geliyordu. RTX 4060'ı iade edip RTX5060 almalı mıyım?

Kartlar henüz yeni olduğu için ısınma, yazılım vb. sorunları var mıdır? Zaten sadece 3 kart mevcut. Palit, MSI ve Asus. Farklı bir kart önermeyin. Daha iyi olsa bile kesinlikle AMD almam. Zamanında çok wattman hatasıyla uğraştım. Wattman geçti gitti söylemleri de çok etki etmiyor bana.

Kısacası yeni çıkmış RTX 5060'a geçilir mi?

Ben Ti olanını almayı düşünüyorum zorlayabilirsen 5060 Ti yeni çıkan 16 GB lik versiyonuna bak 8 GB hiçbir şekilde yetmiyor.

İnternetten aldıysanız iade hakkınızı kullanarak dediğinizi yapmak mantıklı. Ancak ben Palit 3060 kullanmıştım, çok sesli çalışıyordu. 4xxx serisinde bir daha Palit tercih etmedim. 5xxx serisinde nasıl performans veriyor fikrim yok.

Ben de Gigabyte 4060 aldım bir hafta önce MSI vardı coil whine yapınca tekrar aldım 5060 fiyatı belirsiz olunca beklemedim Palit fiyatı görünce bir kurtlanmadım değil şimdi benim de iade edesim var ama benim işlemci yeterli değil anakart falan yükseltmem gerekiyor. İşlemci modelin ne?

Tabii ki de geçilir. Sorulması bile hata. Kartlar yeni oldukları için bir şey diyemeyiz problem konusunda ama en fazla Coil Whine olur. 5060 Palit alın geçin. Bir şey olursa iade edersiniz. Ama bir problem çıkacağını sanmıyorum.

Aynı fiyata iade edip daha iyisini alabiliyorken bence yapabilirsiniz, şahsen sorun olacağını düşünmüyorum ses olarakta yani çok yeni olduğu için hiçbir yorumda bulunamayacağım. Direkt iade edip geçiş yapın tabii ki de alınır.

Aynı fiyata iade edip daha iyisini alabiliyorken bence yapabilirsiniz, şahsen sorun olacağını düşünmüyorum ses olarak da yani çok yeni olduğu için hiçbir yorumda bulunamayacağım. Direkt iade edip geçiş yapın tabii ki de alınır.

Acaba Palit'in diğer seri kartlarda muadil markalarla her zaman fiyat farkı var mı kontrol etmek lazım yoksa bu 5060 içinmi sadece eğer öyleyse ucuz olması üretim kalitesi ve maliyeti açısından düşündürüyor