Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

applepie

Başarılı
Arkadaşlar merhaba,

Son 15 gündür bilgisayarımda oyun oynayamıyorum. GeForce Experience'ı açmak istediğimde de siyah ekranda takılı kalıyor. Oyunlardaysa Valorant, ETS 2, GTA 5, Resident Evil 2, FC 24 gibi oyunlarda ekran kartı güncel değil hatası alıyorum. ETS 2 de OpenGL ile çalıştırdığımda herhangi bir problem olmadan açılıyor fakat DirectX ile açarsam açılmıyor. Valorant'ta ise oyun açılıyor fakat Alt Tab yapınca ekran kartı crash sorunu veriyor güncelleyin yazıyor. Çözüm olarak ekran kartını DDU ile kaldırıp manuel olarak sürücülerini yükledim ama sorun çözülmedi. GeForce Experience'ı sildim, temiz kurulum yaptım falan filan denedim ama olmadı. Bilgisayarı da alalı 1-2 ay oldu. Garantiye göndermek istemiyorum.

Bu sorunu çözerseniz şimdiden teşekkürler.

Çözüm
RAM: 16 GB DDR5 5600 MHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 (laptop)
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-14500hx
Dizüstü hocam HP Victus.
Böyle bir çözüm önerisi sunulmuş, dilerseniz bir deneyin.
Arkadaşlar merhaba,

Son 15 gündür bilgisayarımda oyun oynayamıyorum. GeForce Experience'ı açmak istediğimde de siyah ekranda takılı kalıyor. Oyunlardaysa Valorant, ETS 2, GTA 5, Resident Evil 2, FC 24 gibi oyunlarda ekran kartı güncel değil hatası alıyorum. ETS 2 de OpenGL ile çalıştırdığımda herhangi bir problem olmadan açılıyor fakat DirectX ile açarsam açılmıyor. Valorant'ta ise oyun açılıyor fakat Alt Tab yapınca ekran kartı crash sorunu veriyor güncelleyin yazıyor. Çözüm olarak ekran kartını DDU ile kaldırıp manuel olarak sürücülerini yükledim ama sorun çözülmedi. GeForce Experience'ı sildim, temiz kurulum yaptım falan filan denedim ama olmadı. Bilgisayarı da alalı 1-2 ay oldu. Garantiye göndermek istemiyorum.

Nasıl bir hata? Ekran görüntüsü atar mısın?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-17 212322.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-17 212322.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 109
  • Ekran görüntüsü 2024-10-17 212154.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-17 212154.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 120
  • Ekran görüntüsü 2024-10-17 212241.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-17 212241.webp
    31 KB · Görüntüleme: 124
  • Ekran görüntüsü 2024-10-17 212027.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-17 212027.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Merhaba tam olarak çözüm olur mu bilmiyorum ama NVIDIA'nın beta App uygulamasını denemeni tavsiye ediyorum. Aynı şekilde DDU ile kaldırıp bunu kurar mısın? Nvidia

RAM: 16 GB DDR5 5600 MHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 (laptop)
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-14500hx
Dizüstü hocam HP Victus.

Çözüm
Merhaba tam olarak çözüm olur mu bilmiyorum ama NVIDIA'nın beta App uygulamasını denemeni tavsiye ediyorum. Aynı şekilde DDU ile kaldırıp bunu kurar mısın? Nvidia

Hocam eklemeyi unutmuşum. Dediğinizi zaten yapmıştım. İlk başlarda NVIDIA App çalıştı derken yine siyah ekran verdi. Experience ve App çok fark etmedi yani.

Tamamdır hocam bir bakayım.

Hocam bu çözümü uyguladım ve oldu. Discrate almak gerekiyormuş hybrit sıkıntı yaratıyor. Size de teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Son düzenleme: