Bu sistemin açamayacağı oyun yok ki? GTA 5, RDR 2, GTA 4 (Renk paleti moduyla), Witcher 3 ,(kitaplarını okuduysanız çok daha anlamlı olacaktır.) , Metro serisinin bütün oyunları, Bioshock serisi, Death Stranding ve Directors Cut versiyonunu oynayabilirsiniz.

Witcher 3 ve genişleme paketleri
Cyberpunk 2077 ve Phantom Liberty
Resident Evil 4 Remake
Black Mesa
Elden Ring
Red Dead Redemption 2
Grand Theft Auto IV ve genişleme paketleri
Portal 2
Max Payne 3
RPCS3 üzerinden God of War serisinin tüm oyunları
God of War: Ragnarök
Detroit: Become Human
Batman Arkham serisi

GTA 4 hikaye anlamında çok kaliteli bir oyundur hocam, bu dediğinize katılmıyorum. Görsel deneyimin artması için zaten renk paleti modu önerdim.

Kesinlikle haklısınız bende de 4060 var ama daha geçen tekrardan haflife 1 ve 2'yi bitirdim burada önemli olan sistem değil bence o sadece 2.planda asıl önemli olan oyundan zevk alıp alamayacağı?

GTA 4 hikaye anlamında çok kaliteli bir oyundur hocam, bu dediğinize katılmıyorum. Görsel deneyimin artması için zaten renk paleti modu önerdim.

Kesinlikle haklısınız bende de 4060 var ama daha geçen tekrardan haflife 1 ve 2'yi bitirdim burada önemli olan sistem değil bence o sadece 2.planda asıl önemli olan oyundan zevk alıp alamayacağı?

Half-Life, GTA bunları bilmeyen mi var hocam? Hani eski, bilinmeyen ama çok kaliteli bir yapım öneriyor olsanız tamam ama kahveye gidip okey masasındaki dayılara desen GTA derler sana zaten, biz lisedeyken haly layf oynadık derler hani. Hadi bunu da geçtim sizce oyun bilgisayarı olan bir arkadaş o oyunları oynamamış olabilir peki bilmiyor olabilir mi? Bence olamaz. Yoksa ben oyunların eski diye önermeyin, eski oyunlar kötüdür, kalitesizdir demiyorum.

Assassin's Creed Ezio Collection bakılabilir. Grafikleri eskimiş olabilir, ancak hikayesi öyle bir sarıyor ki. Kesinlikle bakılması gerek.