RTX 4070, 1080p için hala yeterli mi?

Benim kart 4070 S bandında güce sahip ben 4K'da kullanıyorum, ben şikayetçi değilim. Elbette 4070 1080p'ye yeter.

Fazlasıyla iyi bir kart bırak 1080p'yi 1440p-2K gibi üst çözünürlükleri de rahatlıkla çalıştırır.

DDR5 geçmek yerine ikinci el 5600 alıp 2K 144+ Hz monitör almanı öneririm. 1080P'den direkt 4K'ya geçmiş biriyim ve acayip bir fark var. 3080 10GB olmasına rağmen VRAM darboğazı yaşamadım hala.

Ben bu soruyu sistemini bize göstermek amaçlı olarak sorduğunu düşünüyorum yoksa 14 tane çözümü 8 tane makalesi olan biri rtx4070 1080p için yeterli mi diye bir soru sormaz bence

Nasıl oluyor o iş? VRAM yetirmeyi geçtim, kas gücü olarak da yetersiz. Masaüstü 4060 Ti ile 2K çalıştırmaya korkuyorum oyunları.

Split fiction, League of Legends, Kingdom Come: Deliverance 2, Assassin's Creed Shadows ve Path of Exile 2 gibi oyunların hepsini 2K da oynuyorum bana sorun çıkartmadı. Takılma gibi sorunlarım da yok. Son sürüm DLSS ve preset k ile oynuyorum oyunları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…