Artık Windows'un saçma hatalarından usandığım için Linux'a geçmek istiyorum ama daha önce hiç Linux kullanmadım. Benim için önemli şeylerden birisi performans ve stabilite diyebilirim, biliyorum Windows kadar performans alamayacağım fakat pek sorun değil, görmezden gelmeye çalışırım, yeter ki stabil bir şekilde iyi performans verebilsin. Terminalden kod yazmayı vs. pek dert etmiyorum, ne kadar zordur bilmiyorum fakat bir şekilde öğrenirim, gerekli ayarlamaları yaparım ama her şeyi terminal üzerinden yapmak da istemiyorum haliyle. Yani kullanıcı dostu ama gerektiğinde detaylara müdahale edebileceğim bir dağıtım arıyorum.
Yanlış değilsem Linux dağıtımları şu anda AMD ekran kartları ile daha iyi performans gösteriyor, bu yüzden aradığım şey biraz daha NVIDIA uyumlu olması. Ekran kartım RTX 4070 Super.
Deneyimleriniz, önerileriniz veya NVIDIA kullanıcısı olup memnun kaldığınız dağıtımlar varsa paylaşabilir misiniz?
İyi Sosyaller.
Yanlış değilsem Linux dağıtımları şu anda AMD ekran kartları ile daha iyi performans gösteriyor, bu yüzden aradığım şey biraz daha NVIDIA uyumlu olması. Ekran kartım RTX 4070 Super.
Deneyimleriniz, önerileriniz veya NVIDIA kullanıcısı olup memnun kaldığınız dağıtımlar varsa paylaşabilir misiniz?
İyi Sosyaller.