HP Victus serisi hiçbir cihazı almaya girişmeyin. Cihazlar problemli, BIOS'lar problemli, garanti servisleri de BDH Bilişim zaten. Hiçbir şekilde alınmaz.
Lenovo'nun kronik muhabbetlerinden sonra önermemeye dikkat ediyorum, kefil olabilecekseniz önerin. Lenovo'nun fark attığı tek yer GPU zaten. Bu piyasada 32 GB RAM, 1TB SSD alınıyor. Cihazı alacak kişi esneklik de bırakmadığı için en optimum seçeneği sundum.
Biliyorum, benim hatam biraz daha açık anlatmalıydım. Bildiğiniz üzere 15XXX9 serisi cihazlar Lenovo tarafında kronik. Lenovo bu problemlerin üstüne herhangi bir açıklama yapmadan direkt 15XXX10 serisini piyasaya saldı. Neyi değiştirdiklerini, neyi düzelttiklerini anlatmadılar. Aynı probleme sahip farklı tasarımda bir anakart yapmış olma ihtimallerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Biliyorum, benim hatam biraz daha açık anlatmalıydım. Bildiğiniz üzere 15XXX9 serisi cihazlar Lenovo tarafında kronik. Lenovo bu problemlerin üstüne herhangi bir açıklama yapmadan direkt 15XXX10 serisini piyasaya saldı. Neyi değiştirdiklerini, neyi düzelttiklerini anlatmadılar. Aynı probleme sahip farklı tasarımda bir anakart yapmış olma ihtimallerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.
He bu dedikleriniz hakkında o kadar bilgim yok hocam. Benim bildiğim anakart yanması sorunu 15 serisinde çözüldü. Bu forumda birkaç kişi söylemişti. Yanlış hatırlamıyorsam @michaelscofield hocam da onlardan biriydi.
GameGaraj olabilir, ASUS TUF F16 serisi olabilir. Bütçenizde bu markalardan sapmayın. ASUS kısmında özellikle model belirttim, diğer modellerini de kongifürasyonlarını da beğenemedim.
Dell Alienware 16 Aurora Intel Core 7-240H 16GB DDR5 1TB SSD RTX5060 8GB Laptop AC16250-C71615U56N ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Notebook / Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
GameGaraj olabilir, ASUS TUF F16 serisi olabilir. Bütçenizde bu markalardan sapmayın. ASUS kısmında özellikle model belirttim, diğer modellerini de kongifürasyonlarını da beğenemedim.
Dell Alienware 16 Aurora Intel Core 7-240H 16GB DDR5 1TB SSD RTX5060 8GB Laptop AC16250-C71615U56N ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Notebook / Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Ben önermiyorum, kullanıcı dostu bir marka kesinlikle değil. Anakartlarına baktığınız zaman fanlar anakarta ters yapıda. Bu da sizi garantiye mahkum bırakıyor. Bu gibi problemler kenara bırakılırsa ısınma problemleri yok diye hatırlıyorum.