Sepette -5000 kampanyası var mış MediaMarkt'ta.

Hocam mantıklı mı bu fiyat mantıklı ise hangisi alınmalı.

HP Victus serisi hiçbir cihazı almaya girişmeyin. Cihazlar problemli, BIOS'lar problemli, garanti servisleri de BDH Bilişim zaten. Hiçbir şekilde alınmaz.

Tek geçerim.
hocam 5060 erazer var 48 e mantıklı mıdır

Lenovo'nun kronik muhabbetlerinden sonra önermemeye dikkat ediyorum, kefil olabilecekseniz önerin. Lenovo'nun fark attığı tek yer GPU zaten. Bu piyasada 32 GB RAM, 1TB SSD alınıyor. Cihazı alacak kişi esneklik de bırakmadığı için en optimum seçeneği sundum.

Hocam 5060 Erazer var 48'e mantıklı mıdır?

Hayır, Clevo kasa cihazlar. Soğutmaları kötü. Garanti servisleri bile belli değil. Almayın.

Lenovo'nun 10 serisinde kaldı hocam o sorunlar. Bu 15 serisi.

Biliyorum, benim hatam biraz daha açık anlatmalıydım. Bildiğiniz üzere 15XXX9 serisi cihazlar Lenovo tarafında kronik. Lenovo bu problemlerin üstüne herhangi bir açıklama yapmadan direkt 15XXX10 serisini piyasaya saldı. Neyi değiştirdiklerini, neyi düzelttiklerini anlatmadılar. Aynı probleme sahip farklı tasarımda bir anakart yapmış olma ihtimallerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Biliyorum, benim hatam biraz daha açık anlatmalıydım. Bildiğiniz üzere 15XXX9 serisi cihazlar Lenovo tarafında kronik. Lenovo bu problemlerin üstüne herhangi bir açıklama yapmadan direkt 15XXX10 serisini piyasaya saldı. Neyi değiştirdiklerini, neyi düzelttiklerini anlatmadılar. Aynı probleme sahip farklı tasarımda bir anakart yapmış olma ihtimallerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.
He bu dedikleriniz hakkında o kadar bilgim yok hocam. Benim bildiğim anakart yanması sorunu 15 serisinde çözüldü. Bu forumda birkaç kişi söylemişti. Yanlış hatırlamıyorsam @michaelscofield hocam da onlardan biriydi.

Hocam önerdiğiniz marka var mı?

@talongod, Alienware nasıldır hocam?

Ben önermiyorum, kullanıcı dostu bir marka kesinlikle değil. Anakartlarına baktığınız zaman fanlar anakarta ters yapıda. Bu da sizi garantiye mahkum bırakıyor. Bu gibi problemler kenara bırakılırsa ısınma problemleri yok diye hatırlıyorum.

Hocam bende Gigabyte gaming A16-CVH modeli vardı USB girişi bozuldu diye iade ettim etmese miydim.

İade ederek çok iyi yapmışsınız. A16 serisi Clevo kasaydı hatırlamıyorsam. Cihazın soğutması da iyi değil zaten, bu yüzden gücü olsa da çıkamıyor.