BltYrr Başarılı Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 24 Beğeniler 0 28 Mayıs 2026 #1 Ekran kartımı güncelleyeceğim ama son sürümü indirip indirmemekte kararsız kaldım. Daha stabil bir sürücü var mıdır?
Ekran kartımı güncelleyeceğim ama son sürümü indirip indirmemekte kararsız kaldım. Daha stabil bir sürücü var mıdır?
3 33040 Becerikli Katılım 22 Nisan 2026 Mesajlar 155 Beğeniler 56 28 Mayıs 2026 #2 BltYrr dedi: Ekran kartımı güncelleyeceğim ama son sürümü indirip indirmemekte kararsız kaldım. Daha stabil bir sürücü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam beta değilse ana sürümse yükleyin gitsin genelde NVIDIA driver sorunu olmuyor ben öyle yapıyorum şuana kadar sorun yaşamadım.
BltYrr dedi: Ekran kartımı güncelleyeceğim ama son sürümü indirip indirmemekte kararsız kaldım. Daha stabil bir sürücü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam beta değilse ana sürümse yükleyin gitsin genelde NVIDIA driver sorunu olmuyor ben öyle yapıyorum şuana kadar sorun yaşamadım.
T Techeren Becerikli Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 72 Çözümler 2 Beğeniler 42 28 Mayıs 2026 #3 Son sürümde sıkıntı yaşamıyorsanız, en son sürümü kullanmak genelde en iyisidir.