Şu sistemin 2.ele düştükten sonraki hâlini düşündükçe içim acıyor.
Alacaklar alsınlar, sağlam sistem.

Bence alınacak bir sistem değil daha doğrusu üstüne uğraşmayacaksanız alınacak bir sistem değil. En başta ek soğutucu alıp montaj edilmesi lazım devamında RAM şu anlık iş görür desek bile 2K için ideal bir kart olan 4070s ile 16 GB RAM düşük kalıyor, SSD desen günümüz için hiç yeterli değil 2. SSD slotu da olmadığı için eldekini çıkartıp üstüne takmak veya SATA SSD alıp takmak gerekecek. İlla 4070S isteniyorsa bütçeyi 45-50k'ya çıkartıp düzgün yükseltmeler ile bir sistem alınması bence daha mantıklı.

Bence alınacak bir sistem değil daha doğrusu üstüne uğraşmayacaksanız alınacak bir sistem değil. En başta ek soğutucu alıp montaj edilmesi lazım devamında RAM şu anlık iş görür desek bile 2K için ideal bir kart olan 4070s ile 16 GB RAM düşük kalıyor, SSD desen günümüz için hiç yeterli değil 2. SSD slotu da olmadığı için eldekini çıkartıp üstüne takmak veya SATA SSD alıp takmak gerekecek. İlla 4070s isteniyorsa bütçeyi 45-50K'ya çıkartıp düzgün yükseltmeler ile bir sistem alınması bence daha mantıklı.

Bütçesi olmayan insanlar için attım zaten. O mantıkta 50ye çıkan 60 65'e çıksın 4070 Ti superli sistem bulsun. Uzar gider. Böyle konularda bütçesi olmayna insan için 500 TL bile önemli.

Şu sistemin 2.ele düştükten sonraki hâlini düşündükçe içim acıyor.
Alacaklar alsınlar, sağlam sistem.

Çok worth değil ama bütçesi buna yeten arkadaşlar için dediğiniz gibi sağlam kullanılır.

Bütçesi olmayan insanlar için attım zaten. O mantıkta 50ye çıkan 60 65'e çıksın 4070 Ti superli sistem bulsun. Uzar gider. Böyle konularda bütçesi olmayna insan için 500 TL bile önemli.

Vade farksız 3 taksiti var mış diğer sitelerdeki durumları bilmiyorum ama sadece bu sitede vade farksız taksit imkanı varsa alınabilir. Bunun bütçe olmaması ya da 50'ye çık muhabbeti ile alakası yok eğer bütçen 40'sa 4070S'e zorlayacağına 4070 alıp aradaki parayla dediğim yükseltmeleri yapabilirsin. 2024 yılında 500 GB SSD ile ne oynayacaksın ki? AAA 2 oyun belki yüklersin, boyutu düşükse 4070S'e gerek olmaz zaten... Yanlış hatırlamıyorsam Sinerji'de de muadil özellikli sistem 39k'ya satılıyor ve özelleştirme imkanı sunuyor örneğin.

Vade farksız 3 taksiti var mış diğer sitelerdeki durumları bilmiyorum ama sadece bu sitede vade farksız taksit imkanı varsa alınabilir. Bunun bütçe olmaması ya da 50'ye çık muhabbeti ile alakası yok eğer bütçen 40'sa 4070S'e zorlayacağına 4070 alıp aradaki parayla dediğim yükseltmeleri yapabilirsin. 2024 yılında 500 GB SSD ile ne oynayacaksın ki? AAA 2 oyun belki yüklersin, boyutu düşükse 4070S'e gerek olmaz zaten... Yanlış hatırlamıyorsam Sinerji'de de muadil özellikli sistem 39K'ya satılıyor ve özelleştirme imkanı sunuyor örneğin.

Link atar mısın görenler faydalansın?