Yani uygun fakat ben PSU'da sorun çıkacağını sanmıyorum. Yine de deneyin, sonra DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrardan kurun.
Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
PCU sürümüne bakmak istedim. Benzer sorunu ben de yaşadığımda PCI sürümümün 1.0'a düştüğünü görmüştüm ama sorun orada değil sizde.
Pcu sürümüne bakmak istedim. Benzer sorunu ben de yaşadığımda PCI sürümümün 1.0'a düştüğünü görmüştüm ama sorun orada değil sizde.
Sizin bahsettiğiniz yeri göremedim.
sawyerford
Üstün
Olması gereken değerde. @ x16 4.0 yazıyor.
Yani uygun fakat ben PSU'da sorun çıkacağını sanmıyorum. Yine de deneyin, sonra DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrardan kurun.
Çok fazla elektriğin gittiği yerde oturuyorum aklımı o kurcalıyordu acaba donanımsal bir sıkıntı var mı diye de OCCT testi hala devam ediyor ekran kartı 200 215 watt cekiyor.
Her oyunda oluyor mu bu sorun?Çok fazla elektriğin gittiği yerde oturuyorum aklımı o kurcalıyordu acaba donanımsal bir sıkıntı var mı diye de OCCT testi hala devam ediyor ekran kartı 200 215 watt cekiyor.
Bu sorunu yeni keşfettim ama LoL'de oyun uzadığında dk 30 lara gelindiğinde FPS'im 90lara 80'lere düştüğünü de önceden gördüm bugün LoL'e girdiğimde watt değerine baktım ama ekran kartını zorlamadıgı icin 50 wattlarda calısıyordu o yüzden tam anlayamadım.
Farklı bir AAA oyunda deneyin, o oyunda yapacak mı ona bakalım.Bu sorunu yeni keşfettim ama LoL'de oyun uzadığında dk 30 lara gelindiğinde FPS'im 90lara 80'lere düştüğünü de önceden gördüm bugün LoL'e girdiğimde watt değerine baktım ama ekran kartını zorlamadıgı icin 50 wattlarda calısıyordu o yüzden tam anlayamadım.
Farklı bir AAA oyunda deneyin, o oyunda yapacak mı ona bakalım.
Olur Cyberpunk 2077 de yüklü denerim.
Bu sorunu yeni keşfettim ama LoL'de oyun uzadığında dk 30 lara gelindiğinde FPS'im 90lara 80'lere düştüğünü de önceden gördüm bugün LoL'e girdiğimde watt değerine baktım ama ekran kartını zorlamadıgı icin 50 wattlarda calısıyordu o yüzden tam anlayamadım.
LoL GPU test etmek için iyi bir oyun değil hikayeli oyunlarda test etmeni öneririm.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-