RTX 4070 Super & i5-14400F sistem kaç sene götürür?

arda24142

Başarılı
  • i5-14400F
  • RTX 4070 Super Gigabyte 3X OC
  • 32 GB CL 30 6000 MHz 2x16 Patriot RAM
  • Crucial P3 Plus M.2 SSD 1 TB
  • 360 Cooler Master sıvı soğutucu
  • Rampage Elyisian mesh kasa + 750 watt PSU
  • ASUS Prime Z790M Plus DDR5
  • 2K ASUS TUF monitör
Bunlar ortalama ne kadar götürür beni ve ederi nedir, meraktan soruyorum; satmayacağım.

Parçaların güzel bozma. İleride PSU ve işlemci güncellersin 14700KF gibi yetersiz hissedersen. Başka bir şey lazım değil bu sisteme.

Sistem 5 senede gider 10 senede gider. Senin kullanımına bağlı. Senin parana bağlı.

Parçaların güzel bozma. İleride PSU ve işlemci güncellersin 14700KF gibi yetetrsiz hissedersen. Başka bir şey lazım değil bu sisteme.

İşlemci de yetiyor ya, FPS olarak sorun yaşamadım. Bir de bakım olarak ne yapılması gerekir? 2024 Aralık'ta aldım, macunu falan hiç değiştirmedim; fakat kasamı hep temiz tuttum, kompresör, bez, fırça ile 2-3 ayda bir temizledim. Hangi yıla kadar götürür acaba?

Macunu değiştir devam hocam. Nereye kadar gideceği tamamen sana bağlı. Durduğu yerde kolay kolay bozulmaz bunlar.

Macunu değiştir devam hocam. Nereye kadar gideceği tamamen sana bağlı. Durduğu yerde kolay kolay bozulmaz bunlar.

Macun önerin nedir MX 6 falan mı sürsem temiz bakıyorum format falan ara sıra atıyorum ama SSD sağlığı 81'e düşmüş değişmesi gerekir mi?

Macun önerin nedir MX 6 falan mı sürsem temiz bakıyorum format falan ara sıra atıyorum ama SSD sağlığı 81'e düşmüş değişmesi gerekir mi?

Gerekmez. Sağlık sıfır olsa bile bir süre daha çalışmaya devam ediyor SSD'ler. Macun olarak MX 6 uygundur.

Senin canın para mı harcamak istiyor hocam? O yönde yardımcı olalım. Sistemde sıkıntı yok şu haliyle.

Tamamdır hocam eyvallah sağlık düşünce değiştirmek mi lazım diye düşündümde çoğu kişide önemsiz diyor o zaman MX 6 sürüp devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…