RTX 4070 Super sisteme Xigmatek Odin 650W PSU yeter mi?

ŞükrüBey

Gelişen
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. RTX 4070 Super ekran kartım, Ryzen 5 5600X işlemcim var. OC falan yapmıyorum, kasanın içinde hazır Xigmatek Odin 650W PSU mevcut. Maalesef tüm bütçem tükendiği için 1-2 ay PSU değiştiremiyorum. Bu 1-2 ay sürecinde bu PSU beni götürür mü? Parçalarıma zarar verir mi?

ODIN II serisi mı PSU? 4070 Super ekran kartı çok güç tüketen kart değil. Bu sistemi toplasan anca 290W-300W tüketir. Kullanacağınız PSU rahat kaldırır ODIN II serisi ise.

ODIN II serisi mı PSU? 4070 Super ekran kartı çok güç tüketen kart değil. Bu sistemi toplasan anca 290W-300W tüketir. Kullanacağınız PSU rahat kaldırır ODIN II serisi ise.
Maalesef hocam, Odin I serisi sadece birkaç ay idare etse, ileride A tier bir PSU geçeceğim ama PC açmaya bile korkuyorum şu an.

Maalesef hocam, Odin I serisi sadece birkaç ay idare etse, ileride A tier bir PSU geçeceğim ama PC açmaya bile korkuyorum şu an.
ODIN I serisinde 650W göremedim, 600W var. O da 12V kanalında 504W veriyor. Sıkıntısız şekilde kaldırır. 650W ise 552W veriyor 12V kanalında sıkıntı yok yani. Kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…