ŞükrüBey

Gelişen
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. RTX 4070 Super ekran kartım, Ryzen 5 5600X işlemcim var. OC falan yapmıyorum, kasanın içinde hazır Xigmatek Odin 650W PSU mevcut. Maalesef tüm bütçem tükendiği için 1-2 ay PSU değiştiremiyorum. Bu 1-2 ay sürecinde bu PSU beni götürür mü? Parçalarıma zarar verir mi?

ODIN II serisi mı PSU? 4070 Super ekran kartı çok güç tüketen kart değil. Bu sistemi toplasan anca 290W-300W tüketir. Kullanacağınız PSU rahat kaldırır ODIN II serisi ise.

ODIN II serisi mı PSU? 4070 Super ekran kartı çok güç tüketen kart değil. Bu sistemi toplasan anca 290W-300W tüketir. Kullanacağınız PSU rahat kaldırır ODIN II serisi ise.
Maalesef hocam, Odin I serisi sadece birkaç ay idare etse, ileride A tier bir PSU geçeceğim ama PC açmaya bile korkuyorum şu an.

Maalesef hocam, Odin I serisi sadece birkaç ay idare etse, ileride A tier bir PSU geçeceğim ama PC açmaya bile korkuyorum şu an.
ODIN I serisinde 650W göremedim, 600W var. O da 12V kanalında 504W veriyor. Sıkıntısız şekilde kaldırır. 650W ise 552W veriyor 12V kanalında sıkıntı yok yani. Kullanabilirsiniz.