Detaylar
Kim cevapladı?Evet söktüm jelatinleri, bir aydır kullanıyorum. Umarım normaldir. Önceki ekran kartım hatalı üretim denk geldi ondan dolayı değişime gitti.Jelatinlerini falan söktünüz değil mi? Ayrıca ısınan parçalardan koku gelmesi normal.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi günler. Ekran kartım yük altına girince güç girişinin çevresinden koku geliyor. Bu normal midir? Ekran kartı bir aylık, değişimden geldi.
Ekran kartım 4070 Ti super.
Pek normal değil koku gelmesi bence iade veya garantiye verin elinde patlarsa garanti dışı olur PS'unuz ne gücü mu yetmiyor acaba.
Benim de geçenlerde yetkili serviste kettle değişimi oldu, ondan da geliyor plastik kokusu sıfır ürün geldi. Yani plastik ısındıkça, koku yapar. Zamanla geçer genellikle. Tabii aşırı koku gelirse takip etmeni tavsiye ederim bende.
PSU 1200W Enermax DFX modeli, bugün taktım.Pek normal değil koku gelmesi bence iade veya garantiye verin elinde patlarsa garanti dışı olur PS'unuz ne gücü mu yetmiyor acaba.
1 ay oldu ekran kartı geleli. İlk başta o yüzden sandım ama şu an bilmiyorum. PSU'da o yüzden değiştirdim, PSU sandım ilk başta.Benim de geçenlerde yetkili serviste kettle değişimi oldu, ondan da geliyor plastik kokusu sıfır ürün geldi. Yani plastik ısındıkça, koku yapar. Zamanla geçer genellikle. Tabii aşırı koku gelirse takip etmeni tavsiye ederim bende.
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç bağlantısının, tam olarak oturduğundan emin misiniz? Plastik yanığı kokusu alıyorsanız, normal değildir.
Evet iyice taktım ama bir kontrol edeyim yine de.
Sen sistemi kendine doğru çevirip, çalıştırıp bir süre kontrol et bakalım. Sürekli mi var koku? Nereden geldiğinin tam tespitini de yapalım.
Sen sistemi kendine doğru çevirip, çalıştırıp bir süre kontrol et bakalım. Sürekli mi var koku? Nereden geldiğinin tam tespitini de yapalım.
Sistem boştayken koku yok ama ne zaman yük altına sokarsam. Soğutucu blok tarafında, en çok da güç girişinin olduğu bölümden koku geliyor.