Son düzenleyen: Moderatör:
Ben pek beğenmedim bu sistemi. Yani fiyatına göre iyi olabilir de bileşen seçimleri içime sinmedi. 50.000 TL para verdiğim sistemde çok daha iyi kasa, PSU, SSD kullanmak isterim şahsen. 50K para verdiğim sistemde giriş seviye TwinMOS kullanmazdım. MSI Ventus soğutmalarını da pek başarılı bulmuyorum. Anakart da zayıf kalmış biraz.

Ben pek beğenmedim bu sistemi. Yani fiyatına göre iyi olabilir de bileşen seçimleri içime sinmedi. 50.000 TL para verdiğim sistemde çok daha iyi kasa, PSU, SSD kullanmak isterim şahsen. 50K para verdiğim sistemde giriş seviye TwinMOS kullanmazdım. MSI Ventus soğutmalarını da pek başarılı bulmuyorum. Anakart da zayıf kalmış biraz.
Fiyatına göre iyi zaten hocam. Üst seviye toplanmak istenseydi 60'a dayanırdı sistemin fiyatı. Bu parçalar ile toplanan daha ucuz bir sistem yok şu an piyasada. En azından A620 kullanmamışlar anakartta :D

@Iorweth Öyle evet ama 50 bin lira para verecek olsam şahsen bu sistemi tercih etmezdim. 50 bin lira az para değil, daha kaliteli bileşenlere yönelirdim. Ha atıyorum 7800X3D olmaz 7500F olurdu belki ama daha iyi bileşenler kullanılırdı. Bu arada o B650 de en boş B650'lerden birisi, çok göz boyamamalı bence.