Çözüldü RTX 4070'te FSR 3 ve DLSS kare üretimi açılamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rifle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 384
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rifle

Uzman

Hocam bu NVIDIA'ya özel bir şey değil mi FSR'in kendinde mi FG var yoksa? Anlamadım bunu.

Hocam bu NVIDIA'ya özel bir şey değil mi FSR'in kendinde mi fg var yoksa anlamadım bunu.
Bunu açamyorum sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• 1732176398897.webp
    7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Rifle,

1.

Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin en son sürüme güncel değilse.

2. Olarak bunu deneyin üstteki olmazsa.

Windows'un ayarlarına girin, ondan sonra orada oyun modu var ona tıklayın. Grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması diye bir ayar var onu açın ve PC'yi yeniden başlatın.

Eğer açıksa kapa aç yap yeniden başlat.

Ek olarak ''Ekran'' kısmından da açılabiliyor.

@Rifle,

1.

Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin en son sürüme güncel değilse.

2. Olarak bunu deneyin üstteki olmazsa.

Windows'un ayarlarına girin, ondan sonra orada oyun modu var ona tıklayın. Grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması diye bir ayar var onu açın ve PC'yi yeniden başlatın.

Eğer açıksa kapa aç yap yeniden başlat.

Ek olarak ''Ekran'' kısmından da açılabiliyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Oldu hocam donanım zamanlamasını açınca 2K oyunun başın da 85-95 FPS arası yükseğe alınca epikten 100leri görüyorum iyi mi acaba? Tabii başı oyunun.

@Rifle,

Oyunda herhangi bir gecikme yaşamıyorsanız ve oyun size akıcı geliyorsa iyidir. Oyunun Biraz daha düzelmesi için zaman gerek.

@Rifle,

Oyunda herhangi bir gecikme yaşamıyorsanız ve oyun size akıcı geliyorsa iyidir. Oyunun biraz daha düzelmesi için zaman gerek.

Yani gecikme gelmiyorda hocam 170 Hz hep Valorant oynuyorum ona alışmışım donuyor gibi geliyor ama akıcı oyun öyle bir sorun var, muhtemelen 170 fpslere alıştığım için 95-85 arası hissetmem gayet normal. Arada stutter sorunları oluyor, normal karşılıyorum rahatsız edecek seviye de değil.

@Rifle,

Oyunda herhangi bir gecikme yaşamıyorsanız ve oyun size akıcı geliyorsa iyidir. Oyunun biraz daha düzelmesi için zaman gerek.

Şahsen şöyle söyleyeyim ilk yarım saat FPS droplanma saçma sapan hatalar görmedim, ve tatmin etti oyunu da beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…