Rovildi Başarılı Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 40 Beğeniler 10 29 Mayıs 2026 #1 Gençler selam, NVIDIA'nın son nisan ayı güncellemelerinden beri tek tük böyle bir hata almaya başladım. Benim gibi böyle bir sorunu yaşayan var mı? Bilgisayar çalışıyor ancak siyah ekrana dönüyor, arka planda şarkı falan çalıyor yani; lakin PC'yi resetleyince düzeliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2026
Gençler selam, NVIDIA'nın son nisan ayı güncellemelerinden beri tek tük böyle bir hata almaya başladım. Benim gibi böyle bir sorunu yaşayan var mı? Bilgisayar çalışıyor ancak siyah ekrana dönüyor, arka planda şarkı falan çalıyor yani; lakin PC'yi resetleyince düzeliyor.
H Hakanyldrm Çalışkan Katılım 24 Mayıs 2026 Mesajlar 57 Beğeniler 50 29 Mayıs 2026 #2 Yeni bir displayport kablosuyla deneyebilirsin, ya da monitörü başka bir cihaza bağlayıp kontrol edebilirsin, monitörde mi kabloda mı yoksa bozuk driverdan mı kaynaklı olduğun bulman lazım. Artı 0 Eksi
Yeni bir displayport kablosuyla deneyebilirsin, ya da monitörü başka bir cihaza bağlayıp kontrol edebilirsin, monitörde mi kabloda mı yoksa bozuk driverdan mı kaynaklı olduğun bulman lazım.