Turbox PC’ye param yetmedi hocam. Mecbur 4090 gibi “pahalı” bir kart almam gerekiyor.Ben 3050 kullandım. Onun için Trendyol'dan Turbox GT710 sistem almalısın.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
RTX 3050 6 GB alınır 2 fanlı mini mini beşler(!)
Söylemeyi unutmuşum. Arkadaş yazdığımız mesajları da silmişti.Az önce bir kişi “RTX 4090 alınır mı?” diyen birine ARC, RTX 4060, RTX 3050… gibi kartlar önermişti. Biz de o arkadaşın bu kararının yanlış olduğunu belirtmiş ancak arkadaş bir türlü hatasını kabullenmemişti. O yüzden bu şekilde bir konu oluşturuldu. Konunun gerçekten RTX 4090 satın alma ile bir ilgisi yok.
Daha fazla bilgiyi bu konudan edinebilirsiniz.
Ben hayatimda bu kadar aptal bir insan gormedim
Sistem toplama islerinden pek anlayan bir insan degilim ancak su kanali gordukten sonra sinirlerim bozuldu. Adam ile laf yaristiramiyorsun. RTX 4090 gibi bir kart yerine RTX 3050, Arc 750... gibi kartlar oneriyor. Bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?techolay.net
@sickboyrari @Caner Uncu
Turbox sisteme param yetmedi hocam.Yok kardeş ya. O parayla 2 tane Turbox sistem alırsın.
Turbox sistem diz.
Turbox. Lezziz…
Zamanında İzoly, Turbox, Rampage… gibi markalar almadığım için çok pişmanım.Arkadaşlar hemen Turbox sistemlere yönelmeyin. Izoly'de iyi sistem yapıyor...
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-