RTX 5000 serisi beklenmeli mi?

DFWEmirhan

Başarılı
RTX 5000 serisi beklenmeli mi? Ne zaman çıkar? RTX 5000 serisini beklemeyip RTX 4070 Ti Super alınır mı?

Ben bir süredir ekran kartlarının gelişmediğini düşünen biriyim. Yazılım ve yapay zeka temelli bir destek ve gelişim gibi geliyor bana. 3090 ile 4090 FPS'i alınabildiğini gözlerimle gördüm. DLSS 3.5 ve Frame Generation gibi özellikler herkese ulaşınca bu durum daha da göz önünde. Ben ekran kartımdan memnunum. 4090'a hiç heves bile etmedim.

Bende de 3090 var ASUS ROG. Ama 3090 lar çok güç çekiyor ve soğutma performansları çok kötü durumda. Gene de 5000 serisini bekliyorum. İmkan olsa elimden çıkarmak istiyorum.

Ben de RTX 4070 Ti Super sahibiyim. Şahsen 5000 serisini beklemenize gerek olduğunu düşünmüyorum, zira kartın gücü ortada. Kaldırmayacağı oyun yok gibi bir şey. Bence RTX 4070 Ti Super'i şimdiden alın, 5000 serisi çıktıktan çok sonra alırsınız.

İcolor'un 4080 Super sıvı soğutmalı modeli vardı. Belki kartımı satıp alırım diyordum ama piyasada kalmamış.

Bende de 3090 var ASUS ROG. Ama 3090 lar çok güç çekiyor ve soğutma performansları çok kötü durumda. Gene de 5000 serisini bekliyorum. İmkan olsa elimden çıkarmak istiyorum.
Ben bu konuda çok şanslıyım dostum. Coloful'un soğutması çok iyi.

Ben bu konuda çok şanslıyım dostum. Coloful'un soğutması çok iyi.

Doğrudur ancak 4000 serisi zaten soğutma konusunda bütün kartları başarılı. Sizde tahmini 70 civarıdır. 4000 serisinde 60 65 gibi izliyor. Sıvı soğutmaysa 55 bile görüyor.

5000 serisi GDDR7'li geleceğinden dolayı, performansı 4000 serisine oranlar 2 katından fazla olacaktır. Aceleniz yoksa bekleyin. 2025 ilk çeyreğinde veya ortalarında piyasada olurlar galiba. Ben de bekleyenlerden biriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…