Bütçe el vermiyorsa sağlık olsun dostum. Ama maalesef böyle artık. 150 liraya filtre kahve alırdım, bu ay 190 TL olmuş. Ne değişti 1 Ay'da. Bir de yerli firma yani. Aldığımız her şey, yanımıza kar kalır oldu artık.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Zor düşer 80 lik cihaz 120K ya geldi Senetli aldım ciddi kazık yedim bunun farkındayım ama en azından ödemesi kolayTek çekim alamam maalesef. Taksit yapan kredi kartı lazım. Şu an elimde maximum var.
Yapı Kredi gerekiyor onlarda limit verirse düşünürüm ama onun dışında alamam maalesef.
Metehanİpek
Becerikli
Zor düşer 80'lik cihaz 120k ya geldi senetli aldım ciddi kazık yedim bunun farkındayım ama en azından ödemesi kolay.
Ah hocam kredi kartı limitiniz varsa vade farkı ödeseydiniz. Ankara da taşpınar krizi çıktı. Çok tehlikeli senetle alışveriş.
yusufumm07
Üstün
Senetle dediysek Her yerden değil evkurdan aldım yarısını ödedim bile dengesiz banka limit artırmadıAh hocam kredi kartı limitiniz varsa vade farkı ödeseydiniz. Ankara da taşpınar krizi çıktı. Çok tehlikeli senetle alışveriş.
Metehanİpek
Becerikli
Senetle dediysek her yerden değil Evkur'dan aldım yarısını ödedim bile dengesiz banka limit artırmadı.
Orasıda çok gıcık neyse hocam hayırlı olsun.
Hangi banka hocam merak ettim?
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-