Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan RTX 5070 Ti aldım ama kod bana Amazon tarafında e-posta ile mi gelecek yoksa ASUS'a e-posta mı atmam gerekiyor? Amazon'la görüştüğümde Amazon'un bir kod anlaşması vs yok diyorlar.
Acaba kod verilmiyor direkt NVIDIA appin kendisi mi veriyor kodu takar takmaz algılıyor acaba bu arada 5.satırda paketteki kodu girin diyor nerede o paket kodu? Nasıl gireceğim?
Acaba kod verilmiyor direkt NVIDIA appin kendisi mi veriyor kodu takar takmaz algılıyor acaba bu arada 5.satırda paketteki kodu girin diyor nerede o paket kodu? Nasıl gireceğim?
Hocam ASUS'un sitesine girip hesap oluştur oradan, Profilinize gidip "Ürün Kaydı" (Product Registration) kısmından ekran kartınızın üzerindeki veya kutusundaki Seri Numarasını (SN) ve Check Number'ı girerek kartı hesabınıza ekleyin.
Kampanyalar Kısmına Gidin: Ürün kaydedildikten sonra, genellikle "Etkinlikler" (Events) veya "Promosyonlar" sekmesinde aktif olan oyun kampanyasını görmelisiniz.
Hayırlı olsun, NVIDIA'ya giriş yapıp ürün kaydı yaparsanız şayet kodu alırsınız. Ayrıca 5090'ın hangi modelini alsam diye konular açıp 5070ti mı aldınız?
Hayırlı olsun, NVIDIA'ya giriş yapıp ürün kaydı yaparsanız şayet kodu alırsınız. Ayrıca 5090'ın hangi modelini alsam diye konular açıp 5070 Ti mı aldınız?
Teşekkür ederim hocam NVIDIA App e giriş yaptım hesabımla ama kod vs gelmedi evet hocam ya 5090 ın fiyatı aşırı yüksekti bende sadece oyun oynadığım için gereksiz geldi dedim nasıl olsa PC'den para kazanmıyorum neden bu kadar yüksek bir para vereyim ki en az 160 bin TL'den başlıyor ben 60k ya aldım RTX 5070 Ti arada 100 bin TL var 100 bin TL kardayım
Hocam ASUS'un sitesine girip hesap oluştur oradan, profilinize gidip "ürün kaydı" (product registration) kısmından ekran kartınızın üzerindeki veya kutusundaki seri numarasını (sn) ve check number'ı girerek kartı hesabınıza ekleyin.
kampanyalar kısmına gidin: ürün kaydedildikten sonra, genellikle "etkinlikler" (events) veya "promosyonlar" sekmesinde aktif olan oyun kampanyasını görmelisiniz.
Kodu bende alamadım alırken 7 gün içinde kod size gelecektir yazıyordu, şimdi ise biz sadece satıcyız kodu nvidia'dan talep edeceksiniz diyor. Nedir bu tüketicinin çektiği....
Kodu bende alamadım alırken 7 gün içinde kod size gelecektir yazıyordu, şimdi ise biz sadece satıcyız kodu NVIDIA'dan talep edeceksiniz diyor. Nedir bu tüketicinin çektiği...Eki Görüntüle 229440
Hocam ben satın aldıktan 7 gün sonra 7.güne geçerkenki gece yani salı günü aldınız diyelim haftaya salı sabah olmadan gece kod geliyor bana kod geldi size de o şekilde kod gelir