Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Hocam ben satın aldıktan 7 gün sonra 7.güne geçerkenki gece yani salı günü aldınız diyelim haftaya salı sabah olmadan gece kod geliyor bana kod geldi size de o şekilde kod gelir
Hocam attığınız ss te sipariş no kapalı o yüzden amazon kabul etmedi bu o dediğiniz ürün mü göremiyorum vs diye inanılmaz çamura yatıyorlar bizim sorumluluğumuz yok diyorlar.
Sizden ricam kişisel bilgileriniz görünmeyecek şekilde sipariş no ve satın aldığınız ürünü ve o ss attığınız maili tekrar paylaşır mısınız amazona ileticem
Kodu bende alamadım alırken 7 gün içinde kod size gelecektir yazıyordu, şimdi ise biz sadece satıcyız kodu nvidia'dan talep edeceksiniz diyor. Nedir bu tüketicinin çektiği....Eki Görüntüle 229440
Hocam aynı sorunu yaşıyorum ve amazon bu konuda sorumluluk denetimimiz yok falan diye sıyrılıyor. Başkasına atmışsınız dediğimde bu sistemsel bişey müşteri hizmetlerinin müdahale hakkı yok vs diyorlar. Bu işin peşini bırakmayacağım resmen insan kandırmak bu...