DLSS olmadan saf güç olarak durumlar nedir acaba? Bir de bu 5080 TR de acaba ne kadar satılır?
DLSS ile birlikte gösterdiler. Saf kas gücü belli değil.
Bu arada NVIDIA Reflex 2 için yeni fragman yayınlanmış. Örnek olarak Valorant falan koymuşlar.
DLSS olmadan saf güç olarak durumlar nedir acaba? Bir de bu 5080 TR de acaba ne kadar satılır?
DLSS ile birlikte gösterdiler. Saf kas gücü belli değil.
Bu arada NVIDIA Reflex 2 için yeni fragman yayınlanmış. Örnek olarak Valorant falan koymuşlar.
Şimdi benim anlamadım DLSS 4 diye bir seçenek olacak ama multi olan performansı uçuran yok değil mi? Ama eskisinden iyi bir hal yine de alacak?
Ben hep diyordum NVIDIA insana kendini enayi gibi hissettiriyor. O yüzden tepe kartlarına yanaşmamak lazım hep en güvenli liman 70 Ti serileri oluyor.
Öyle cidden ben hala 4090a 100k veren adam ne düşünüyor merak ediyorum.
Ceplerler bu arada herkes çatır çatır alır.Performans mod DLSS, namı diğer 1080P
İnsanların akıllarıyla dalga geçmeseler şaşırtıcı bir fiyatlandırma yaptılar aslında ama...
4K testini 1080 native ile yap, her 1 frame için 3 tane uydurma frame yap, sonra aynı performanstalar de. Elinde o kadar iyi bir mimari, %90 üstü pazar payı ve milyarla fanboy varken neden yani?
12GB VRAM üzdü bu arada, o kartlar çok çabuk boğulacak. Muhtemelen 16GB Super varyantlarını çıkartıp 200 dolar fazla ceplemek için.
Şu ankileri de alacak herkes, yok ya VRAM yeterli diye tartışmalar dönecek forumda bolca