Techolay'da kasıyor, YouTube'da video izlerken kasıyor, her yerde kasıyor. Bu kasmayı nasıl düzeltebilirim? 180 Hz ekran var ama Firefox 30 FPS gibi. Acaba dahili ekran kartını mı kullaıyor diye düşüüyorum ama çözümünü bulamadım.

Chrome'da bende de donuyordu. Çözümü Edge kullanarak çözdüm. Diğer tarayıcılarda nedense donma ve site çökmesi gibi sorunlar yaşıyordum.

Chrome'da bende de donuyordu. Çözümü Edge kullanarak çözdüm. Diğer tarayıcılarda nedense donma ve site çökmesi gibi sorunlar yaşıyordum.

Masaüstü bilgisayarımda böyle olmuyor hocam. Ekran 2K ama videoyu dahili GPU'dan izlemye çalıştığı için video kasıyor. Genel olarak Firefox'ta kasıyor.

Masaüstü bilgisayarımda böyle olmuyor hocam. Ekran 2K ama videoyu dahili GPU'dan izlemye çalıştığı için video kasıyor. Genel olarak Firefox'ta kasıyor.

Vallahi hocam ben de masaüstü kullanıyorum ve Chrome, Firefox denemiştim dediğin gibi YouTube'da video izlerken donuyordu ve site çöktü uyarısı alıyordum. Ama Edge'de hiç o sorunu yaşamadım. Windows'tan da kaynaklı olabilir tam bilemedim.