5060'da grafik kısmanıza gerek var mı ki? Ben çoğu AAA oyunu 2.5K ekranda 100+ FPS alarak oynuyorum. Üstelik RAM tek slot 16.
Hocam rt zaten açamayacağim. Ultrada yavaş yavaş düşürmeye başlarım bence tlou gibi oyunlarda şimdiden.

5060'da grafik kısmanıza gerek var mı ki? Ben çoğu AAA oyunu 2.5k ekranda 100+ FPS alarak oynuyorum. Üstelik RAM tek slot 16.

Bana bir ısınmayan 5060 önerirsiniz G-SYNC güzel olur.

Cihaz çok güzel ama işte yanına 16 RAM daha alınca fiyat 115 oluyor.
8'e aldım 112 oldu acillik :) şart değildi bu arada ram, sırf ucuzken almak için aldım.
Hocam rt zaten açamayacağim. Ultrada yavaş yavaş düşürmeye başlarım bence tlou gibi oyunlarda şimdiden.

Bence fiyat bayağı iyi şu an güzel bir laptop.

70 bini hayatta 16 ram 512 ssd vermem.

Bence fiyat bayağı iyi şu an güzel bir laptop.
Bunun ssd 112 dereceleri görüyor diye attı birisi geçen.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260518_233336_Telegram.webp
    Screenshot_20260518_233336_Telegram.webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 19
Fazla bilmiyorum tasarimsal demişti sanırım SSD Wi-Fi kartının ustundeymis. A16 mi F16 mi dedi.

İsterse ağız ağıza olsun mümkün değil normal koşullarda böyle olması.

62 bin TL'ye çok güzel bir laptop sıcakfırsatlara bile yazılabilir bu laptop 70 bin küsurdü.

İcra param şimdi gelmiş olsa net bunu alırdım X7t 5060 ile aynı neredeyse fiyatı.

Benim fikrim, bu cihaz çok F/P. 1 sene kadar deneyimlediğim de bir cihaz. Ekran, panel başarılı, G-Sync mevzusuna katılıyorum, bence önemli bir etken. Hani ne için diyorum? 5060 alacaksak 65-70K seviyelerine çıkmamıza gerek yok. 5060, 5060'tır. 7-8K fiyatlara 16 GB RAM'ler satılıyor alır takarsınız.

Eğer malzeme, kasa kalitesi anlamında gerçekten iyi bir şey arıyorsanız ve soğutma mevzusuna önem veriyorsanız ROG Strix G16 var fakat RAM 16. Yani RAM kısıtlı ama diğer saydığım unsurlar çok güçlü. Elimde var bu cihaz şu an.

Son alternatif önerim bu olacak:

Fiyatlar pahalı görünebilir fakat RAM 32 olunca fiyat direkt uçuyor maalesef.